Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

fit20

fitness

Grijp nu de kans om ondernemer te worden bij fit20, de marktleider in het revolutionaire 20 minuten per week trainingsconcept!

Unieke en bewezen formule

Fit en sterk in 20 minuten per week. De eerste fit20 studio opende in Zwolle in 2009. Sindsdien is fit20 snel gegroeid in Nederland en inmiddels met internationale dekking. Duizenden leden ervaren allemaal hetzelfde:

  • het werkt!
  • je houdt het vol
  • het kost weinig tijd

Naast de vele indrukwekkende klantverhalen is de werking van fit20 ook wetenschappelijk bewezen. Het zeer grote fit20 onderzoek, gepubliceerd in 2022, toont aan dat je door de fit20 training substantieel sterker en fitter wordt. Ongeacht leeftijd, geslacht of fitheidsniveau.

Voldoening en goed verdienmodel

Onze leden vertellen dat ze zich fitter en sterker voelen, meer energie hebben, van langdurige rugklachten afkomen, beter worden in hun sport, lekkerder in hun vel zitten, meer van hun leven genieten en nog veel meer.

Hou je van een structurele effectieve aanpak en hard werken? Dan biedt fit20 een aantrekkelijk verdienmodel. Wij weten precies wat je moet doen en wanneer je dat moet doen. En heb je meer ambitie? Dan moedigen wij het aan om meerdere studio’s te runnen.

Ervaren en betrokken franchisegever

Alle systemen zitten in de cloud dus ondersteuning op afstand is geen probleem. Daarnaast komen we bij je langs en je bent natuurlijk van harte welkom op het Support Center in Hattem. We hebben een eigen ontwikkelde online fit20 Academy waarin alle franchisenemers en fit20 trainers worden opgeleid. Onze uitgekiende en herkenbare formule blijft zich innoveren. Alle stappen om een succesvolle studio te ontwikkelen zijn helder en makkelijk te volgen.

Open jij een eigen fit20?

Vraag hieronder geheel vrijblijvend de informatiebrochure aan.

Open jij de volgende fit20 vestiging?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang direct de informatiebrochure per mail.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!