Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
30ML banner  – Hallo Franchise

30ml

daghoreca, horeca, koffie, koffiebranden, lunch

30ml, ooit een kleine espressobar, bloeide uit tot een succesvolle franchise met 16 vestigingen en een eigen koffiebranderij. Bekend als “Coffee Roasters,” biedt elke locatie een gezellige sfeer, hoogwaardige koffie, en huisgemaakte lekkernijen. Naast koffie serveert 30ml heerlijke ontbijt- en lunchgerechten. De franchise streeft ernaar om heel Nederland te laten genieten van de ultieme koffiebeleving en zoekt gedreven franchisenemers. Samenwerking staat centraal, waarbij 30ml ondersteuning biedt op verschillende fronten voor een succesvolle onderneming.

Coffee roasters

30ml begon als een kleine espressobar en groeide uit tot een succesvolle franchiseformule met 16 vestigingen én een eigen koffiebranderij. In elke 30ml-vestiging ervaar je de gezellige sfeer van een huiskamer-buiten-de-deur, omringd door de verleidelijke geur van versgemalen koffie en huisgemaakte lekkernijen.

Bij 30ml geniet je van een heerlijk gezet kopje koffie. 30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

Naast koffie kun je ook terecht voor een lekker ontbijtje en lunch! Op de uitgebreide kaart staan verschillende gerechten, zoals crunchy tosti’s, frisse salades en finger foods om gezellig te delen. Gasten kunnen hun favoriete koffie, broodje en zoetigheden meenemen!

Ambities

30ml wil heel Nederland laten genieten van de ultieme koffiebeleving en zoekt enthousiaste franchisenemers die net zo gepassioneerd zijn over smaak, kwaliteit en gastvrijheid als zij. Als franchisenemer ben je hier in goede handen, met uitgebreide begeleiding en continue support voor alle aspecten van het ondernemerschap.

Als franchisenemer hoef je niet alles alleen te doen; franchisen betekent samen ondernemen. Toch zijn eigenschappen als leidinggevende ervaring, een passie voor koffie en een sterk lokaal netwerk van onschatbare waarde. Spreekt dit je aan? Wie weet open jij binnenkort je eigen vestiging!

30ml als franchisegever

30ml biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt de formule centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. De franchisegever ondersteund je in alles, zodat jij je volledig kunt focussen op je zaak en gasten.

Wil je meer informatie ontvangen over 30ml-franchise? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de 30ml franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

3030ML l Utrecht Nachtegaalstraat banner- Hallo Franchise
30ML banner- Hallo Franchise
30ML Espresso inschenken banner- Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij 30ml? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de 30ml franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam