Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Alan & Pim's

kipformule, avondhoreca, dinner, lunch, franchise

Alan & Pim’s: the ‘‘tok’’of the town! De Alan & Pim's franchise serveert de lekkerste kip van Nederland.

Alan & Pim’s is begonnen in de zomer van 2015 waarmee een jongensdroom uitkwam. Een eigen horecazaak dat inmiddels uitgegroeid is tot een horecaconcept voor jong en oud.

Het Alan & Pim´s franchise concept

Het concept van Alan & Pim’s is simpel; ze serveren de lekkerste kip van Nederland en hebben eenvoudige gerechten van verse en eerlijke producten op de kaart staan. De kip van Alan & Pim’s komt in verschillende soorten en maten. Denk aan een hele of halve kip, kippeling of een kipburger. Zij maken hun gasten ook blij met lekkere broodjes, gezonde salades (ook voor hun vegetarische vrienden) en overheerlijke desserts!

Alan & Pim´s en kwaliteit

Alan & Pim's hechten veel waarde aan kwalitatieve producten. Zo maken zij alleen gebruik van verse en eerlijke producten en dat proef je! Al de kippetjes van Alan & Pim’s komen bij Tante Door vandaan. Deze echt Hollandse kippen leven in een ruime stal in de Achterhoek, krijgen vers water en alleen gestrooide granen.
De bemesting die wordt gebruikt is 100% plantaardig en de kippen zijn vrij van antibiotica én zijn 100% Halal. Zo geniet je dus keer op keer van de eerlijkste kippen bij Alan & Pim’s!

Alan & Pims´s als franchisegever

Net zo'n liefde voor kip?

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Alan & Pim's biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Alan & Pim's centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Alan & Pim's ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Alan & Pim's ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Gek op kip? Hier een tip! Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de uitgebreide franchisebrochure!

Ontdek wat de Alan & Pim’s franchiseformule voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!