Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Alan & Pim's Franchise

kipformule, avondhoreca, dinner, lunch

Alan & Pim’s: the ‘‘tok’’of the town! De Alan & Pim's franchise serveert de lekkerste kip van Nederland.

Met een eenvoudige, maar o zo lekkere kaart is er voor iedereen genoeg keuze! De kip van Alan & Pim’s komt in verschillende soorten en maten. Denk aan een hele of halve kip, kippeling of een kipburger. Wij maken onze gasten ook blij met lekkere broodjes, gezonde salades (ook voor onze vegetarische vrienden) en overheerlijke desserts!
Wij hechten veel waarde aan kwalitatieve producten. Zo maken wij alleen gebruik van verse en eerlijke producten en dat proef je! Daarom komen al onze kippetjes bij Tante Door vandaan. Deze echt Hollandse kippen leven in een ruime stal, krijgen vers water en alleen gestrooide granen. De bemesting die wordt gebruikt is 100% plantaardig en de kippen zijn vrij van antibiotica. Zo geniet je dus keer op keer van de eerlijkste kippen bij Alan en Pim’s!

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Alan & Pim's biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Alan & Pim's centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Alan & Pim's ondersteuning omtrent financieringen, assortiment en formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je er niet bang voor te zijn dat je er alleen voor staat. Alan & Pim's ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Gek op kip? Hier een tip! Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de uitgebreide franchisebrochure!

Ontdek wat de Alan & Pim’s franchiseformule voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!