Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Amstel Housing Franchise

makelaardij, woning, dienstverlening, expats, franchise

Amstel Housing is een woningbemiddelingsbureau dat zich voornamelijk richt op de tijdelijke verhuur van gemeubileerde of gestoffeerde woonruimten voor de internationale, zakelijke markt. Amstel Housing heeft ruime ervaring in het bedienen van internationale bedrijven op het gebied van verhuizing naar Nederland.

Historie van Amstel Housing franchise

Amstel Housing heeft sinds 2002 een reputatie opgebouwd als professionele en ervaren verhuurmakelaar, met een breed scala aan diensten voor internationale bedrijven, expats en huiseigenaren. Het woningbemiddelingsbureau biedt woningen in een brede prijsklasse. Hierdoor kan Amstel Housing high-level executives, young professionals, gezinnen en iedereen daartussen huisvesten.

Over de Amstel Housing formule

Amstel Housing richt zich in haar dienstverlening voornamelijk op bedrijfsmatige en individuele particuliere huiseigenaren die hun woning willen verhuren. Voor deze eigenaren is Amstel Housing dé aangewezen partij om hun woning in de markt te zetten. Het woningbemiddelingsbureau zorgt vervolgens voor een match met de juiste woningzoekende. Amstel Housing staat voor een professionele, gemotiveerde en snelle aanpak in de verhuur en het beheer van woningen.

Een eigen Amstelhousing vestiging openen?

Jij kunt een eigen makelaarskantoor openen! Vraag voor meer informatie de franchisebrochure van amstel Housing aan.

Amstel Housing is op zoek naar gedreven ondernemers, met een passie voor makelaardij en vastgoed.

Zie jij het zitten om klanten van een geschikte woonruimte te voorzien? En dit vanuit het comfort van jouw eigen huis als werkplek? Vraag dan het informatiepakket aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!