Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Anne&Max webinar zaterdag 23 oktober

daghoreca, webinar, ondernemen

Op zaterdag 23 oktober organiseert Anne&Max een webinar. Hierin wordt verteld hoe het allemaal bij Anne&Max in z’n werk gaat en hoe zij hun franchisenemers ondersteunen. De webinar kun je gewoon thuis vanaf de bank volgen.

Word wakker en ruik de koffie

Wakker worden en de koffie al kunnen ruiken. Jij jaagt je dromen na en draagt jouw koffieboontje bij aan de wereld. Je eigen baas zijn. De huiskamer van jouw buurt zijn. Elke dag een gedreven team aansturen, gefocust op gastvrijheid.

Een droom of een werkelijkheid?

Bij Anne&Max zeggen wij; de beste manier om je dromen te laten uitkomen is wakker worden!

Over Anne&Max franchise

Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, lunch en borrel!
Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Zo is alles bij Anne&Max boordevol vakliefde bereid en dat proef je. Gasten bij Anne&Max worden dagelijks verrast met pure en eerlijke producten die met veel zorg worden klaargemaakt en met volle enthousiasme worden geserveerd. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant.

Anne&Max webinar

Altijd al de droom gehad om een eigen Anne&Max vestiging te starten? Tijdens deze webinar maak je op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis met de formule en kom je alles te weten over franchising en zelfstandig ondernemerschap. Ook verteld Anne&Max over hoe zij hun franchisenemers ondersteunen en begeleiden.

Datum: zaterdag 23 oktober 2021
Tijdstip: 10:00 uur

Ben jij geïnteresseerd in de Anne&Max webinar? Meld je dan hieronder kosteloos aan!

Laat je informeren over de mogelijkheden binnen de Anne&Max franchiseformule.

Meld je hieronder vrijblijvend aan voor de webinar!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!