Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Anne&Max Den Bosch overname – Hallo Franchise

Anne&Max Fahrenheit

daghoreca, horeca, koffie, lunch, overname

Welkom bij Anne&Max Fahrenheits, de knusse huiskamer in het hart van de Bomenbuurt in Den Haag, gelegen aan de charmante Fahrenheitstraat. Deze unieke locatie biedt jou een uitstekende kans om in het ondernemersavontuur te stappen met de overname van een goedlopende horecazaak met een warme en gastvrije sfeer.

Ter overname: Anne&Max Fahrenheit

Anne&Max Fahrenheit is al 5 jaar een onderdeel van deze levendige wijk. Sinds de opening heeft dit Fresh Food & Coffee Café zich gevestigd als een vertrouwd thuis voor buurtbewoners en bezoekers van Den Haag.

Het hoekpand van zo’n 120 vierkante meter is een mooie lichte ruimte door de hoge, lange ramen. Binnen zijn er 54 zitplekken en op het terras is er nog eens plek voor 42 gasten. Anne&Max Fahrenheitstraat is een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en waar nieuwe gezichten altijd welkom zijn. Het sfeervol terras is de ideale plek om in de zomer te genieten van al het lekkers op de uitgebreide menukaart.

Adres

Fahrenheitstraat 472, 2561 DH Den Haag

Anne&Max en Ondernemerschap

Anne&Max ondersteunt franchiseondernemers met advies, handboeken, trainingen en gerichte marketingacties en promoties om hun vestiging een succes te maken. Het merk en het concept worden structureel geüpdatet om steeds relevant en aantrekkelijk te blijven.

Puur en Vers

Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt met volle aandacht cappuccino’s, terwijl de warme croissants uit de oven komen en een grote club sandwich wordt bereid. De producten van Anne&Max zijn puur, eerlijk, biologisch en afgestemd op het seizoen.

Naast al het lekkers proeven in de vestiging, kunnen gasten ook de Anne&Max beleving mee naar huis nemen. In de verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en het eigen koffieboek ‘Koffie Thuis’. Ontdek ook verschillende koffiezetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Word ondernemer met Anne&Max

Ben jij klaar om het stokje over te nemen en de Anne&Max beleving in Den Haag voort te zetten? Grijp deze kans om ondernemer te worden in een goedlopende zaak met een uniek concept. Vul het onderstaand formulier in voor meer informatie over deze overnamekans.

Wil je meer informatie ontvangen over Anne&Max? Vraag vrijblijvend de Anne&Max franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat overname – Hallo Franchise
Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat overname – Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over Anne&Max Fahrenheit?

Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de Anne&Max informatiebrochure.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam