Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Anne&Max Den Bosch overname – Hallo Franchise

Anne&Max Korte Hoog

daghoreca, horeca, koffie, lunch, overname

De overname van Anne&Max Korte Hoog is een uitstekende kans om ondernemer te worden van een goedlopend café. Gelegen op een zijstraat van de druk bezochte Hoogstraat en om de hoek van de koopgoot, biedt deze ruim opgezette vestiging een moment van rust voor de Rotterdamse shoppers.

Ter overname: Anne&Max Korte Hoog

De overname van Anne&Max aan de Korte Hoogstraat is een uitstekende kans om ondernemer te worden van een goedlopend café. Gelegen op een zijstraat van de druk bezochte Hoogstraat en om de hoek van de koopgoot, biedt deze ruim opgezette vestiging een moment van rust voor de Rotterdamse shoppers. In de vide is er wat privacy en door de hoge ramen kan je het winkelend publiek zien passeren.

In de zomer kunnen gasten plaatsnemen op het gezellige terras, waar ze in de warmte van het zonnetje genieten van al het lekkers dat Anne&Max te bieden heeft.

Adres

Korte Hoogstraat 20, 3011 GL Rotterdam

Anne&Max en Ondernemerschap

Anne&Max ondersteunt franchiseondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen, goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om hun vestiging een succes te maken. Het merk en het concept worden structureel geüpdatet om steeds relevant en aantrekkelijk te blijven.

Puur en Vers

Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd. Cappuccino’s worden zorgvuldig geschonken, de verse croissants komen warm uit de oven en een grote club sandwich wordt vers bereid. De producten van Anne&Max zijn puur, eerlijk, biologisch en afgestemd op het seizoen.

Naast al het lekkers proeven in de vestiging, kunnen gasten ook de Anne&Max beleving mee naar huis nemen. In de verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en het eigen koffieboek ‘Koffie Thuis’. Ontdek ook verschillende koffiezetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Word ondernemer met Anne&Max

Ben jij klaar om het stokje over te nemen en de Anne&Max beleving in Rotterdam Korte Hoog voort te zetten? Grijp deze kans om ondernemer te worden in een goedlopende zaak met een uniek concept. Vul het onderstaand formulier in voor meer informatie over deze overnamekans.

Wil je meer informatie ontvangen over Anne&Max? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de Anne&Max franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

Anne&Max Rotterdam Korte Hoog overname – Hallo Franchise
Anne&Max Rotterdam Korte Hoog overname – Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over Anne&Max Korte Hoog?

Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de Anne&Max informatiebrochure.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam