Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans

daghoreca, lunch, koffie, bagels

De Bagels & Beans franchise is een vriendelijke, tikkeltje eigenwijze horecaformule, waar aandacht en kwaliteit centraal staan.

Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie & geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades of sappen. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.
In 2002 startte Bagels & Beans met franchise en vandaag de dag telt de formule zo’n 80 vestigingen in Nederland. De franchisenemers van Bagels & Beans worden ook wel bagelbazen genoemd.

Aandacht en ambitie

Persoonlijke aandacht en op een bewuste en positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk van Bagels & Beans. Mensen blij maken en hen een goed gevoel geven met pure producten, toewijding en teamwork. Bagels & Beans werkt continu aan het vervolmaken van de formule en dat merk je niet alleen aan de innoverende producten, sfeervolle inrichting en de professionele organisatie, maar ook aan de ambitieuze groeiplannen.

Bagels & Beans franchisenemer worden?

Bagels & Beans zoekt stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Bagelbazen die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Aardige, krachtige en sprankelende mensen die zich herkennen in onze filosofie, geloven in onze producten en een vestiging duurzaam willen exploiteren.

Spreekt deze visie jou als potentiële bagelbaas aan en ben je ervan overtuigd dat het Bagels & Beans ondernemerschap jou op het lijf geschreven is? Vraag dan informatie aan.

Is het hebben van jouw eigen koffieformule jouw ambitie? Kan jij je volledig aansluiten bij het gedachtegoed van Bagels & Beans?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang de gratis franchisebrochure!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!