Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Franchise avond Bagels & Beans - 18 april in Veenendaal

bagels, franchise, franchisebijeenkomst

Droom jij van een eigen Bagels & Beans?
Met een bagel en kop koffie vertellen we je op deze doordeweekse avond graag meer over de kansen en mogelijkheden die er zijn.

Hallo bagelbaas! Wil jij je eigen Bagels & Beans runnen? Tijdens de Bagels & Beans franchise avond maak je op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis met de formule en kom je alles te weten over franchising en zelfstandig ondernemerschap. Momenteel zijn er concrete franchise kansen in de regio Zutphen/Apeldoorn.

Proef de bagelliefde
Bagels & Beans, bekend van de spetterverse sappen, knisperfrisse salades, prijswinnende koffie en rijkelijk belegde bagels, is op zoek naar bagelbazen. Als bagelbaas run je je eigen Bagels & Beans. Je bent ondernemer, franchisenemer om precies te zijn, en draait zelfstandig jouw onderneming. Natuurlijk krijg je ook ruim voldoende ondersteuning vanuit Bagels & Beans.

Hoe het allemaal in z’n werk gaat, hoor je tijdens de franchise avond. Een ideale gelegenheid om eens wat meer te weten te komen over de ins en outs van dit vrolijke en tikkeltje eigenwijze horecaconcept.

Weet je niet zeker of je franchisenemer wilt worden, maar ben je toch wel nieuwsgierig? Ook dan ben je van harte welkom op dinsdag 16 april 2019 bij Bagels & Beans Veenendaal.

Wanneer: Donderdag 18 april om 19.00 uur
Waar: Bagels & Beans Veenendaal
Adres: Brouwersgracht 81, 3901 TK Veenendaal

Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan voor de Bagels & Beans franchise avond.

*De aanmelding is compleet nadat we contact met je hebben opgenomen en een bevestiging hebben verzonden.
Wacht niet te lang, want vol = vol.

Mocht je op donderdag 18 april niet kunnen, op dinsdag 16 april vindt er een franchise avond plaats in Gouda. Klik op onderstaande link om je aan te melden voor de Bagels & Beans franchise avond in Gouda.
Franchise avond Bagels & Beans - 16 april in Gouda

Laat je gegevens hieronder achter
om je kosteloos in te schrijven voor
de Bagels & Beans franchiseavond!

Zien wij jou 18 april in Veenendaal?

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!