Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans Franchise

daghoreca, lunch, koffie, bagels

De Bagels & Beans franchise is de vriendelijke, tikkeltje eigenwijze horecaformule, waar aandacht en kwaliteit centraal staan.

Voor rijkbelegde bagels, spetterverse sappen, overheerlijke koffie, biologische theesoorten en lekkere ontbijtjes ben je bij Bagels & Beans meer dan welkom! Bagels & Beans is altijd op zoek naar het verhaal achter de producten.

Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Zo werkt deze koffieformule meer vanuit het hart, dan vanuit het hoofd. Bagels & Beans streeft naar beter en meer verantwoord. De formule staat voor hard werken, plezier maken, rust creëren, gezond leven en genieten! Op deze manier heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief weten te veranderen.

Meer dan twee decennia geleden in Amsterdam geopend en jaren later nog steeds dezelfde werkwijze: Bagels & Beans werkt bewust en met volle aandacht. Inmiddels heeft de franchiseformule meer dan 60 vestigingen door het hele land en altijd nieuwe vestigingen in voorbereiding.

12 redenen om bagelbaas te worden
Franchiseondernemer bij dat eigenwijze Bagels & Beans, is dat niet iets voor jou? Hieronder geven we 12 redenen om bagelbaas te worden.

 1. Bagelbaas
  Om te beginnen heet je bij ons geen franchisenemer, maar bagelbaas. Dat klinkt veel beter.

 2. De eerste
  We waren in 1996 de eerste die in Nederland de bagel op de kaart zette. Nog steeds zijn we marktleider op het gebied van bagels.

 3. De grootste
  Trouwens, wist je dat we ook de grootste espressobarformule van Nederland zijn? De bonen voor onze prijswinnende koffie komen van een kleinschalige familieplantage in Panama waarvan we de eigenaren persoonlijk kennen. De koffieteelt is geheel biologisch en de medewerkers ontvangen een eerlijk loon.

 4. Sterk merk
  In meer dan twintig jaar hebben we een sterk merk opgebouwd met een grote bekendheid. Onze fans en ambassadeurs zijn opvallend trouw en blijven in aantal toenemen. Bovendien hebben we plannen om uit te breiden naar het buitenland.

 5. Franchise sinds 2002
  Geen ervaring als ondernemer of in de horeca? Geen zorgen, we leren je alles wat je moet weten. Doordat we al jaren een franchiseorganisatie zijn, hebben we veel ervaring met het begeleiden van bagelbazen. En omdat we in ons eigen tempo groeien, hebben we ook de tijd en middelen om jou die begeleiding te bieden.

 6. Gesmeerde organisatie
  Achter ons vrolijk eigenwijze imago gaat een zeer professionele organisatie schuil, net zo gesmeerd als een dik beboterde bagel. Wij zorgen voor de samenstelling en ontwikkeling van het assortiment, marketing, automatisering, levering en sturen de organisatie aan. Daar heb je dus allemaal geen omkijken naar. Jij richt je op de dagelijkse gang van zaken in je eigen Bagels & Beans.

 7. Bagels & Beans-app
  We hebben een leuke loyaliteitsapp waarmee onze gasten kunnen sparen voor een beloning, zoals een koffie of een bagel naar keuze. Bovendien kun je ermee afrekenen of iemand een Bagels & Beans-tegoed cadeau doen. Met deze app hopen we onze gasten nog beter aan ons te binden. Tip: als je ‘m downloadt in iTunes of Google Play, ontvang je 50 hartjes die je meteen kunt inwisselen voor een gratis koffie.

 8. Locatie, locatie, locatie
  Je vindt ons over het algemeen op sfeervolle locaties in steden met meer dan 40.000 inwoners. Bij voorkeur in het historisch centrum met bezienswaardigheden, een universiteit of hoge school vlakbij. Voor het vinden van de perfecte panden op de perfecte locatie werken we samen met experts. Heb je zelf al een pand op het oog? Laat het ons weten!

 9. Turnkey opgeleverd
  We coördineren de onderhandelingen bij huur, koop of eventuele overname van goodwill en inventaris voor je en treden over het algemeen op als hoofdhuurder. Bovendien verzorgen we de inrichting in onze herkenbare huisstijl. Geen one size fits all, maar op maat ontworpen voor jouw pand. Ook naar de verbouwing heb je geen omkijken, je hoeft alleen maar de sleutel in ontvangst te nemen.

 10. Financieel aantrekkelijk
  De gemiddelde jaaromzet van een Bagels & Beans bedraagt € 470.000. De totale franchisevergoeding is slechts 6 procent van je netto-omzet: 5 procent franchisefee en 1 procent promotiefee voor gezamenlijke marketingactiviteiten. Bagelbaas worden, kan dus absoluut een kansrijke carrièrestap zijn.

 11. Ondersteuning bij financiering
  Als ondernemer investeer je natuurlijk in je eigen zaak. Hiervoor moet je denken aan een investering tussen € 190.000 en € 240.000. De eenmalige entreefee bedraagt € 16.000. Jouw eigen investering is minimaal 20 procent van de totale investering. Hiervoor zijn verschillende constructies mogelijk, waaronder een lening van familie. Ook kunnen we je ondersteunen met een financieringsarrangement van de ABN AMRO of de Rabobank.

 12. Uitgebreid kennismakingstraject
  We vinden het belangrijk dat je als aankomend bagelbaas precies weet waar je aan toe bent. Daarom hebben we een uitgebreid kennismakingstraject waarbij we alle ins en outs bespreken en jij al je vragen kunt stellen. Is een eigen Bagels & Beans misschien iets voor jou? Maak gewoon eens vrijblijvend een afspraak om te zien of het je bevalt.

Is het hebben van jouw eigen koffieformule jouw ambitie? Kan jij je volledig aansluiten bij het gedachtegoed van Bagels & Beans?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang de gratis franchisebrochure!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!