Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Barista Cafe

daghoreca, koffie, lunch

Bij Barista Cafe komt het ambacht van koffie maken en een huiselijke sfeer samen. Een plek waar iedereen zich thuis voelt en een plek waar alle producten worden bereid met passie en liefde.

Over Barista Cafe franchiseformule

Barista Cafe is de ontmoetingsplek waar je kan genieten van een heerlijke kop koffie. Zij vinden het belangrijk dat je tijd en aandacht aan elkaar besteedt en willen dan ook een verwenmoment voor hen gasten bezorgen. Dit verwenmoment kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn. Daarom bieden zij een uitgebreid assortiment aan quality coffee, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes en smoothies, laat je op elk moment van de dag verwennen bij Barista Cafe. Barista Cafe staat voor kwaliteit in alles wat zij doen. Zo serveren zij alleen producten van hoogstaande kwaliteit, geloven in comfortabel meubilair en staan voor service gerichte bediening.

Barista Cafe als franchisegever

Als franchisenemer wordt je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Barista Cafe biedt franchisenemers uitgebreide coaching voor de opstartperiode, begeleiding bij het bouwproces en biedt verschillende trainingen en workshops. Ook krijgen de franchisenemers jaarlijkse trainingen en kwaliteitscontroles ter bevordering van jouw winkel. Als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Barista Cafe ondersteunt haar franchisenemers is alles. Zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Een eigen Barista Cafe openen

Is het hebben van een eigen koffiezaak jouw ambitie en spreekt het concept van Barista Cafe jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ben jij gek op verse koffie en droom je van je eigen koffiezaak?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat Barista Cafe voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!