Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Belisol

kozijnen, deuren

Met tientallen jaren ervaring en een uitgebreid netwerk van ondernemers is Belisol een bekende en betrouwbare naam in de bouwsector. Belisol heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap, maatwerk en klantgerichtheid.

Over Belisol

Al 40 jaar lang is Belisol een gerenommeerde speler in de kozijnenbranche, waar ze met passie voor het product, service en kwaliteit een belangrijke rol spelen. De van origine Belgische onderneming bestaat sinds 1977 en behoort tot een van de oudste specialisten in kozijnen en deuren in Nederland en omstreken. Het uitgebreide assortiment omvat kozijnen, deuren en schuifpuien in diverse soorten en maten, gemaakt van kunststof, hout of aluminium.

Belgisch familiebedrijf

Eugène Alen en Guy Lambin openden de allereerste showroom voor ramen en deuren in Brussel, waarmee ze de basis legden voor Belisol. Hun doel was om klanten op een aangename manier kennis te laten maken met hoogwaardige producten. Nu, na 43 jaar, heeft Belisol meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk, waarvan 17 in Nederland. De groei is te danken aan de duizenden klanten en de ervaren en enthousiaste medewerkers van Belisol. Momenteel wordt het bedrijf nog steeds voor de volle 100% beheerd door de familie Alen, met de tweede generatie aan het roer.

Ondernemers

Het merk Belisol komt tot leven dankzij de inzet van lokale ondernemers. Zij geven Belisol een unieke identiteit en vormen het gezicht van het merk. Iedere Belisol ondernemer staat garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten en service.

Zin in een nieuwe uitdaging? Word franchisenemer bij Belisol!

Momenteel is Belisol op zoek naar enthousiaste ondernemers die graag hun eigen bedrijf willen opbouwen in Maastricht. Ook ondernemende partners en echtparen kunnen samen het ondernemersavontuur bij Belisol aangaan.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij jouw eigen bedrijf starten in de bouwsector? Vraag nu onze franchisebrochure aan en ontdek hoe Belisol jou kan helpen bij het realiseren van jouw droom!

Bezoek ons op het Franchisefactoryplein op De Nationale Franchise Beurs op 6 & 7 oktober 2023. Vraag hier jouw gratis entreekaart aan!

  

Zin in een nieuwe uitdaging? Word franchisenemer bij Belisol!

Laat hier je gegevens achter en ontvang direct de franchisebrochure van Belisol.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!