Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Boomerang Business Collective banner – Hallo Franchise

Boomerang Business Collective

business to business, dienstverlening, netwerken, regio beschikbaar

Start je eigen collectief als Boomerang Consultant en bouw sterke relaties op. Het unieke franchisemodel biedt parttime en fulltime kansen. Profiteer van professionele ondersteuning, inclusief training, website en marketing. Word een zelfstandig ondernemer en vergroot de kans op succes.

Boomerang Business Collective: Persoonlijk. Zakelijk. Met elkaar.

Dat is waar Boomerang voor staat. Boomerang Business Collective biedt netwerkbijeenkomsten voor lokale ondernemers om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Ondernemers kunnen op deze manier zichzelf ontwikkelen, sterke relaties opbouwen met andere ondernemers in het collectief en samenwerken aan groei en omzetverhoging van hun bedrijven.

In verschillende steden zetten gedreven ondernemers met succes hun eigen collectief op, en jij kunt deel uitmaken van dit succesverhaal. Het unieke franchisemodel maakt het mogelijk voor ambitieuze ondernemers om zowel parttime als fulltime in dit opwindende avontuur te stappen!

Je eigen collectief opstarten

Als franchisenemer lanceer je een collectief in jouw eigen regio. In de rol van Boomerang Consultant fungeer je als de verbindende schakel, waarbij je lokale ondernemers zoekt die perfect passen binnen jouw collectief. Het resultaat is een waardevol netwerk van lokale ondernemers die door samenwerking en kennisdeling kunnen groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Je bent een zelfstandig ondernemer, maar je ontvangt waardevolle professionele ondersteuning van Boomerang Business Collective. Het doordachte concept vergroot aanzienlijk de kans op succes!

Met een investering van slechts €799 kun je jouw eigen collectief starten. Je draagt 25% franchisefee af en behoudt zelf 75% van de omzet.

De franchise fee omvat trainingen, een professionele website, backoffice systemen, een gebruiksvriendelijke App, marketingmateriaal, branding templates en wekelijkse begeleiding.

De mogelijkheid bestaat om uit te breiden en meerdere collectieven op te zetten.

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over Boomerang Business Collective? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande formulier of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Je eigen collectief opstarten? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoe!

Je ontvangt direct de Boomerang Business Collective informatiebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam