Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Bregje banner – Hallo Franchise

Bregje

Franchisenemer worden van Bregje? Bekijk hier meer over deze franchiseformule en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Over Bregje

Bregje is een restaurantketen waar je kunt genieten van lekker en betaalbaar eten in een gezellige sfeer. Je kunt kiezen uit een 3-gangen keuzemenu met veel variatie en voor elk wat wils. Bregje heeft 27 vestigingen door heel Nederland.

Van maandag tot donderdag betaal je slechts €19,50 en vrijdag tot zondag €21,50 voor dit heerlijke menu. Daarnaast organiseert Bregje ook regelmatig leuke events, zoals een high tea, een high wine of een high beer.

Huidige franchisekansen:

  • Leeuwarden
  • Leerdam

Het verhaal achter Bregje

In 2014 werd Bregje opgericht door Bregje van der Steen, een jonge, ambitieuze onderneemster met een passie voor horeca. Haar visie was een plek te creëren waar mensen konden genieten van lekker eten in een betaalbare en sfeervolle omgeving. Het begon met een bescheiden restaurant in Alphen aan den Rijn, waar zij een vast 3-gangen keuzemenu aanbood. Het succes was onmiskenbaar, wat leidde tot de opening van meerdere vestigingen in verschillende steden. Vandaag de dag telt Bregje meer dan 27 restaurants door heel Nederland en behoort het tot de snelst groeiende horecaformules van het land.

Franchisenemer bij Bregje

Als franchisenemer bij Bregje maak je deel uit van een snelgroeiende restaurantketen met een bewezen concept, een sterkte marktpositie en een gunstige franchise fee. Je profiteert van de voordelen van een grote organisatie, zoals de groothandel, de continue ontwikkeling van de formule en de landelijke promotie, terwijl je ook de vrijheid en de verantwoordelijkheid hebt om je eigen restaurant te runnen.

Ondersteuning

Je kunt rekenen op de ondersteuning en de begeleiding van Club Culinair, de horecagroep waar Bregje onder valt, samen met andere succesvolle formules zoals La Cubanita, Heinde & Ber en Rozey. Je hebt de kans om je passie voor horeca te delen met je gasten en je team, en om een smaakvolle en gezellige avond uit te bieden voor een vriendelijke prijs. Kortom, je kunt je horecadroom realiseren met eigen middelen en maximale ondersteuning.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij Bregje? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de Bregje franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam