Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Burger Bar Franchise

horeca, burgers, dinner

Franchiseformule Burger Bar is dé plek voor de sappigste burgers. Gasten laten genieten van echte en diverse burgers van goed vlees, ambachtelijk gebakken brood, dagverse groenten en een hamburgersaus volgens eigen recept: dat is waar Burger Bar voor staat!

Burger Bar is ontstaan vanuit het concept van ‘originele’ hamburger die bestond uit goed vlees, vers brood, verse groenten en een niet te overheersende saus. De oprichters willen met Burger Bar de ‘originele’ hamburger terugbrengen door het accent te leggen op het vlees van de hamburger. Door uitsluitend gebruik te maken van vers rundvlees van rundrassen die bekend staan om de lekkere en unieke smaak (zoals Angus en Wagyu) heeft het vlees verder geen toevoegingen nodig!

Naast drie soorten rundvlees biedt Burger Bar ook verse kipburgers, hotdogs en vegetarische burgers. Alle burgers worden standaard geserveerd met sla, tomaat, augurk en een huisgemaakt hamburgersaus. Naast deze toppings zijn er vier verschillende kazen en zeven verschillende toppings die men kan toevoegen. Hierdoor zijn er duizenden verschillende combinaties mogelijk. Iedereen kan dus zijn of haar ideale hamburgercombinatie maken!

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Burger Bar biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Burger Bar centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Burger Bar ondersteuning omtrent financieringen, assortiment en formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je er niet bang voor te zijn dat je er alleen voor staat. Burger Bar ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Ben jij een echte burgerbaas? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw eigen Burger Bar? Vul dan je gegevens in en ontvang de vrijblijvende franchisebrochure!

Kan jij jezelf vinden in deze formule? Wil jij jouw eigen Burger Bar? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Burger Bar voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!