Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

BurgerBar

horeca, burgers, dinner

Franchiseformule Burger Bar is dé plek voor de sappigste burgers. Gasten laten genieten van echte en diverse burgers van goed vlees, ambachtelijk gebakken brood, dagverse groenten en een hamburgersaus volgens eigen recept: dat is waar Burger Bar voor staat!

De BurgerBar franchiseformule

BurgerBar is ontstaan vanuit het concept van ‘originele’ hamburger die bestond uit goed vlees, vers brood, verse groenten en een niet te overheersende saus. De oprichters willen met BurgerBar de ‘originele’ hamburger terugbrengen door het accent te leggen op het vlees van de hamburger. Door uitsluitend gebruik te maken van vers rundvlees van rundrassen die bekend staan om de lekkere en unieke smaak (zoals Angus en Wagyu) heeft het vlees verder geen toevoegingen nodig!

Het BurgerBar concept

Naast drie soorten rundvlees biedt BurgerBar ook verse kipburgers, hotdogs en vegetarische burgers. Alle burgers worden standaard geserveerd met sla, tomaat, augurk en een huisgemaakt hamburgersaus. Naast deze toppings zijn er vier verschillende kazen en zeven verschillende toppings die men kan toevoegen. Hierdoor zijn er duizenden verschillende combinaties mogelijk. Iedereen kan dus zijn of haar ideale hamburgercombinatie maken!

BurgerBar als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. BurgerBar biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Burger Bar centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Burger Bar ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat.
BurgerBar ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Een eigen BurgerBar openen?

Ben jij een echte burgerbaas? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw eigen BurgerBar? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Kan jij jezelf vinden in deze formule? Wil jij jouw eigen BurgerBar? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat BurgerBar voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!