Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Burger 'n Shake

franchise, burgers, horeca, shake

Burger ’n Shake is hét halal-foodconcept waarin alles vers is; van de hamburgers, tot de friet en de shakes gemaakt van vers gedraaid ijs.

De Burger ’n Shake franchiseformule**

Bij Burger ’n Shake zou je eigenlijk de hele dag wel kunnen zitten: Je kunt er terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. De restaurants zijn zo ingericht dat gasten van bijna elk tafeltje in de keuken kunnen kijken. Zij geloven namelijk in vers én ambacht en dat willen zij dan ook aan hun gasten laten zien. De gasten kunnen bekijken hoe zij de sauzen maken, friet snijden, hamburgers bakken en shakes maken van ambachtelijke ijs. Burger ’n Shake creëert een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt en op een gemoedelijke manier bij elkaar kan komen. Wat alle culturen gemeen hebben, is dat iedereen van lekker eten houdt. Burger ’n Shake ziet dat ook terug in hun restaurants. Allochtoon, autochtoon, mannen, vrouwen en kinderen komen allemaal samen in één ruimte, om te genieten van een maaltijd in een ontspannen sfeer.

Burger ’n Shake Franchise**

Burger ’n Shake onderscheidt zich van andere burgerconcepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt. Dit is een markt waar Burger ’n Shake zich kan onderscheiden. De franchisenemers werken in een uniek concept, waarin iedereen elkaar helpt en ondersteunt. Burger ’n Shake helpt jou als potentiële franchisenemer met het schrijven van een ondernemersplan dat je kunt overleggen bij de bank als je financiering nodig hebt. Daarnaast heeft Burger ’n Shake een franchisehandboek met daarin alle handvatten die onze ondernemers nodig hebben. Burger ’n Shake wil dat de klanten een casual dining beleving hebben in plaats van de snelle fastfoodervaring: goed en vers eten in een mooi ingerichte en open ruimte. De restaurants kenmerken zich door het gebruik van baksteen, hout en metaal. De kleuren en spotlights geven de restaurants een warme uitstraling. Er zijn grote tafels voor families, groepen en kleinere tafels voor diegenen die wat meer privacy willen.

Burger ’n Shake als franchisegever**

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Burger ’n Shake biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Burger ’n Shake centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Burger 'n Shake ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.

Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Burger ’n Shake ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun restaurant en gasten.

Wordt jij de nieuwe franchisegever van jouw eigen Burger ’n Shake?

Ben jij een echte burgerbaas? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw eigen Burger ’n Shake? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Kan jij jezelf vinden in deze formule? Wil jij jouw eigen Burger 'n Shake? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Burger 'n Shake voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!