Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

burgerme Franchise

horeca, burgers, dinner

burgerme is een succesvolle formule en tevens marktleider in het thuisbezorgen van hamburgers. Met meer dan 40 burgerme franchise locaties en enkele tienduizenden klanten, heeft de formule zich internationaal succesvol in de markt bewezen en is daarmee ook marktleider in burger Delivery.

Over de burgerme formule

Het unieke en innovatieve burgerme concept is ontwikkeld in 2010 door ondernemers en restaurateurs Stephan Gschöderer en Johannes Bankwitz, en voor de Nederlandse markt sinds 2014 doorontwikkeld door de ervaren Food Delivery ondernemer Tim Meijers.

burgerme maakt het mogelijk om de lekkerste hamburgers en salades makkelijk thuis te laten bezorgen. Naast diverse hamburgers zoals de ‘gewone’ hamburger, de ‘Veggieburger’ en de BBQ-bacon-burger wordt het assortiment aangevuld met onder andere frites, verschillende kipgerechten, verse salades, actie burgers en milkshakes. Een compleet aanbod voor een perfecte maaltijd voor lunch en/of diner.

Iedereen heeft een eigen smaak en dat wordt gerespecteerd. Daarom kun je bij burgerme elke hamburger volledig naar wens aanpassen en uitbreiden. Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus – als klant heb jij het voor het zeggen.

De kwaliteit van burgerme franchise

Om de beste service en kwaliteit te garanderen werkt burgerme alleen met de allerbeste ingrediënten en garanderen zij een goede, warme levering tot aan de eettafel. De hamburgers zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees. Je kunt je rundvlees hamburger ook gemakkelijk uitbreiden naar hun Angus-Cross variant; gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen. Deze staan garant voor een unieke malse en vol sappige smaak.

Franchise ondersteuning van franchisegever burgerme

Als burgerme franchisenemer ben je niet alleen! Je maakt deel uit van een professioneel en succesvol franchisesysteem. Samen met de formulemanager, marketingplanner en franchisegever ondersteunt het burgerme franchise hoofdkantoor in alle belangrijke thema’s met kennis en ervaring in de uitvoering van het succes van jouw onderneming. Hierdoor kan jij volledig richten op jouw productkwaliteit en servicekwaliteit.

Voordat je jouw burgerme vestiging opent, krijg je een uitgebreide en praktijkgerichte opleiding in twee van de burgerme opleidingsvestigingen in onder meer; bedrijfsvoering, productkennis, hygiëne (HACCP), basiskennis boekhouden, automatisering, personeelsbeleid en klantgerichtheid.

burgerme werkt met vooruitstrevende ICT Cloud oplossingen voor stuurinformatie en logistiek, zoals het moderne cloud-based kassasysteem van Simply Delivery met realtime rapportages en statistieken. De gespecialiseerde ketenadministrateur heeft toegang tot dit systeem zodat je bijna geen werk hebt aan loonaangifte en BTW-aangiften en volledig administratief wordt ondersteund. De marketingfee wordt voornamelijk gebruikt om het klantenbestand van jouw burgerme vestiging te laten groeien.

Word jij de nieuwe franchisenemer van burgerme?

Kan jij het je voorstellen om deel uit te maken van het succesverhaal van burgerme om de grootste internationale speler te worden in de burger Delivery? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure van burgerme aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Ben jij de enthousiaste franchisenemer die burgerme zoekt?

Laat dan je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de burgerme franchisebrochure per mail.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!