Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Car-Cleaners.nl

franchise, autopoetsbedrijf

Car-Cleaners is sinds 2010 toonaangevend in autoschoonmaak op locatie. Als een van de eerste spelers binnen deze niche, zijn zij uitgegroeid tot een grote onmisbare speler in de markt.

De Car-Cleaners franchiseformule

Voor de meeste mensen is het schoonmaken van een auto een tijdrovend en intensief. Bij Car-Cleaners.nl is het echter een passie! De kracht van Car-Cleaners.nl ligt in het vakmanschap. Naast poetsers met jarenlange ervaring werkt Car-Cleaners.nl ook met autospuiters en automonteurs. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis in huis!

Car-Cleaners franchise

Sinds 2010 zijn de poetsers van Car-cleaners.nl actief op de autopoetsbranche op locatie. Zij helpen mensen op een duurzame manier aan een schone auto. Hier wordt de beste prijs/kwaliteit verhouding gehanteerd in combinatie met hoogwaardige en milieuvriendelijke producten.

Car-Cleaners als franchisegever

Als franchisenemer bij Car-Cleaners word je uitgebreid begeleid en ondersteund door de franchisegever. Je wordt intensief begeleid in de opstartfase en ondersteund bij de verbouwing en inrichting van jou Car-Cleaners servicebus. Verder biedt Car-Cleaners managementinformatie, marketing en automatisering aan. Ook krijg je als franchisenemer ondersteuning op het gebied van financiën en de formuleontwikkeling.Car-Cleaners ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij volledig kunnen focussen op hun autopoetsbedrijf. Dus als franchisenemer hoef je er dus niet bang voor te zijn dat je alleen staat!

Word franchisenemer bij Car-Cleaners

Zie jij jezelf een eigen autopoetsbedrijf op locatie openen? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Heb jij ambitie om je eigen autopoetsbedrijf te beginnen? Kan jij jezelf vinden in de formule? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn bij Car-Cleaners.nl!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!