Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Car-Cleaners.nl demodag zaterdag 17 juli

franchise, demodag, autopoetsbedrijf

Op zaterdag 17 juli organiseert Car-Cleaners.nl een informatieve demodag voor geïnteresseerden die willen ondernemen met dit succesvolle autopoetsbedrijf.

Car-Cleaners.nl

Car-Cleaners.nl is sinds 2010 toonaangevend in autoschoonmaak op locatie. Zij kennen deze markt als geen ander en zijn hierin dan ook een onmisbare speler. Car-Cleaners.nl bedient op landelijk niveau particulieren, zakelijke klanten en overheid. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt in het vakmanschap. Naast poetsers met jarenlange ervaring werkt Car-Cleaners.nl ook met autospuiters en automonteurs. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis in huis! Als franchisenemer van Car-Cleaners.nl hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en kan je hiervan gebruikmaken.

Car-Cleaners.nl demodag

Altijd al een droom gehad om je eigen autopoetsbedrijf op locatie te starten? Tijdens deze demodag vertelt Car-Cleaners.nl hoe alles in zijn werk gaat en maak je op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis met de formule. Ook kom je alles te weten over franchising en zelfstandig ondernemerschap.

Datum: zaterdag 17 juli
Tijdstip: 11:00 uur of 13:30 uur
Locatie: Bloemendalerweg 39A, 1382 KB Weesp (bruggetje voorbij Amsterdam)

Geïnteresseerd in de Car-Cleaners.nl demodag? Meld je dan hieronder kosteloos aan!

Laat je informeren over de mogelijkheden binnen de Car-Cleaners.nl franchiseformule.

Meld je kosteloos aan voor de demodag!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!