Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Carrière

uitzendbureau

Op zoek gaan naar een vacature die echt bij je past, kan een uitdaging zijn. Gelukkig maken de uitzendbureaus van Carrière het veel gemakkelijker. Carrière biedt niet alleen ondersteuning bij het vinden van de perfecte baan. Ze bieden ook geweldige kansen voor ondernemers. Met Carrière kun je je eigen franchise starten en mensen helpen op hun zoektocht naar werk.

Carrière is een Nederlands uitzendbureau met meer dan 20 jaar ervaring in het matchen van werkzoekenden met banen in Nederland. Ze werken samen met een breed scala aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder logistiek, productie, landbouw en horeca. Enkele van de topwerkgevers waarmee Carrière samenwerkt, zijn onder andere Albert Heijn, Jumbo, Nedcargo, UPS en DPD.

Als betrouwbare partner voor zowel werkzoekenden als werkgevers, is Carrière vastbesloten om mensen te helpen bij het vinden van goed werk en hun carrièrepotentieel te verwezenlijken.

Start je eigen uitzendbureau met Carrière
Als franchisenemer van Carrière ben je een zelfstandig ondernemer die opereert onder de vertrouwde naam en het bewezen concept van Carrière. Je hebt de vrijheid om je eigen vestiging te leiden en je eigen team samen te stellen, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de professionele ondersteuning en begeleiding van de franchisegever.

Met deskundige backoffice-, sales- en marketingondersteuning sta je er niet alleen voor, zodat je je volledig kunt concentreren op waar je passie ligt: het verbinden van mensen met werk.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière?
Ben je gedreven, ondernemend en heb je een passie om mensen te helpen bij het vinden van de perfecte vacature die aansluit bij hun wensen? Goed werk! Dan biedt deze franchisekans bij Carrière de ideale mogelijkheid voor jou.

Vul onderstaand contactformulier in om vrijblijvend de digitale franchisebrochure per mail te ontvangen. In deze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt om meer te weten te komen over de franchisemogelijkheden bij Carrière.

Ben je gedreven, ondernemend en heb je een passie om mensen te helpen bij het vinden van de perfecte vacature die aansluit bij hun wensen?

Vul onderstaand contactformulier in om vrijblijvend de digitale franchisebrochure per mail te ontvangen.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!