Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Carpacciobar

avondhoreca, horeca, carpaccio, dinner, lunch

De Carpacciobar serveert carpaccio’s in de meest brede zin van het woord. Vlees, vis, groente en zélfs desserts zijn hier flinterdun gesneden.

Over De Carpacciobar franchiseformule

De Carpacciobar is een concept voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van carpaccio. Het idee van De Carpacciobar komt van Anneloes Rottier. "Mensen zien genieten van eten drinken is het mooiste wat er is." Na het investeren in tijd en ervaring in de keuken heeft Anneloes haar eigen carpaccioconcept neergezet. ‘Het concept is een combinatie van uiteenlopende smaken en een heerlijke combinatie van voeding’. Bij De Carpacciobar wordt carpaccio gecombineerd met allerlei andere gerechten. Deze kun je de hele dag door bestellen, namelijk: van lunch tot borrel en diner in het restaurant zelf maar ook voor afhaal en bezorging.

De Carpacciobar als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. De Carpacciobar biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder bied De Carpacciobar centrale inkoop, automatisering, managementinformatie en landelijke marketing aan. Ook krijg je als franchisenemer van De Carpacciobar ondersteuning op gebied van training en begeleiding bij de start en daarna, het assortiment en lokale marketing.

Word franchisenemer bij De Carpacciobar

Ben jij helemaal gek van carpaccio en wil jij je eigen vestiging openen van De Carpacciobar? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure.

Hou jij ook zo van carpaccio en heb jij passie voor de horeca? Lijkt het jou wat om je eigen vestiging van De Carpacciobar te beginnen?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!