Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Nationale Franchise Beurs 2024

franchise, beurs, 2024

Droom je ervan om je eigen baas te zijn? En wil je profiteren van de kracht en kennis van een succesvolle formule? Dan is franchising iets voor jou! Kom naar De Nationale Franchise Beurs op 11 & 12 oktober en ontmoet meer dan 100 franchisegevers, franchisenemers, adviseurs en experts.

Bezoek De Nationale Franchisebeurs 2024!

Wanneer: vrijdag 11 & zaterdag 12 oktober 2024
Waar: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Wat kan je verwachten?

Ook dit jaar streven we ernaar om een dynamische en inspirerende omgeving te creëren waar professionals uit de franchisewereld elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en waardevolle connecties kunnen opbouwen. Of je nu een ervaren franchisegever bent, een enthousiaste franchisenemer, een zelfstandige ondernemer die de mogelijkheden van franchising overweegt, of een adviseur die betrokken is bij deze branche, de Nationale Franchise Beurs biedt voor ieder wat wils.

Vraag jouw gratis ticket aan

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten, nieuwe kansen te ontdekken en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Meld je aan via deze link en bereid je voor op een waardevolle ervaring op de Nationale Franchise Beurs 2024.

Wil je deelnemen aan de Franchisebeurs?

Meld je hier aan en je ontvangt meer informatie!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!