Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers franchisemiddag | 16 november Utrecht

avondhoreca, pizza, horeca, franchise, ondernemen, prosecco, pizzarestaurant

Wil jij franchisenemer worden van De Pizzabakkers en daarmee een eigen houtoven-pizzarestaurant openen? Met een over(n)heerlijke slice pizza en een glaasje prosecco vertelt De Pizzabakkers je tijdens een franchisemiddag op zaterdag 16 november alles over de mogelijkheden die er zijn.

Wil jij een eigen pizzarestaurant beginnen?

Kom ondernemen met De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is met meer dan twintig vestigingen een bekend begrip in diverse steden in Nederland. De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.

De Pizzabakkers is op zoek naar ondernemers die een eigen De Pizzabakkers vestiging willen openen in Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Haag of in de regio Apeldoorn/Veenendaal. Hoe het traject allemaal in zijn werk gaat vertellen ze je graag tijdens de franchisemiddag op zaterdag 16 november in De Pizzabakkers vestiging in Utrecht (Nachtegaalstraat). Vanaf 13.00 uur staan de enthousiaste oprichters van De Pizzabakkers voor jou klaar met een heerlijke pizzapunt en glaasje bubbels.

De franchisemiddag is een ideale gelegenheid om alles te weten komen over De Pizzabakkers en het franchisetraject. Ook als je nog niet zeker bent of je franchisenemer wilt worden, maar je wel nieuwsgierig bent naar het ondernemerschap bij De Pizzabakkers ben je natuurlijk van harte welkom!

Wanneer: Zaterdag 16 november
Tijd: Aanvang 13.00 uur – Start presentatie 13.30 uur
Locatie: De Pizzabakkers Utrecht
Adres: Nachtegaalstraat 70, 3581 AM Utrecht

De Pizzabakkers franchise

Interesse in het openen van een eigen pizzarestaurant?

Heb jij interesse om een eigen pizzarestaurant te beginnen en doe jij niets liever dan het gasten naar de zin te maken? Meld je dan aan voor De Pizzabakkers franchisemiddag door hieronder jouw gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen.

Kom kennismaken met De Pizzabakkers en haar mogelijkheden.

Vul hieronder jouw gegevens in en meld je direct aan voor de informatieve franchisemiddag op zaterdag 16 november 2019!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!