Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers franchisemiddag 11 december

informatiebijeenkomst, pizza, franchisemiddag

Wil jij franchisenemer worden bij De Pizzabakkers? Op zaterdag 11 december organiseert De Pizzabakkers een franchisemiddag waarbij je zelf pizza’s gaat maken en meer te weten komt over de franchiseformule en de ondernemerskansen.

Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers is een uniek concept in Nederland. Ondanks dat De Pizzabakkers inmiddels pizzabakkerijen door het hele land heeft, zijn zij een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer. Iedereen kan bij De Pizzabakkers terecht, of je nou met de kinderen gaat of met je vrienden. De Pizzabakkers heeft een menu met respect voor de Italiaanse tradities. Alle gerechten zijn vers gemaakt en de ingrediënten zijn met zorg geselecteerd. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money.

Ambities van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Naar ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commerciële instelling, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. Momenteel ligt hun focus op expansie in de volgende steden: Amstelveen, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht. Daarnaast zoekt De Pizzabakkers ook ondernemers voor de volgende plaatsen: Almere, Dordrecht, Ede-Wageningen, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg en Venlo.

Franchisemiddag bij De Pizzabakkers

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en wil je meer weten over het ondernemerschap bij De Pizzabakkers? Meld je dan aan voor de franchisemiddag bij De Pizzabakkers. De franchisemiddag is de ideale gelegenheid om alles te weten komen over De Pizzabakkers en het franchisetraject. Tijdens de franchisemiddag zal je zelf pizza’s leren maken zoals De Pizzabakkers dit doen. De franchisemiddag begint op zaterdag 11 december om 11 uur. Daarna heb je nog je de hele dag om verder te dromen over jouw eigen De Pizzabakkers vestiging.

Datum: zaterdag 11 december
Tijdstip: 11.00 uur - 14.00 uur
Locatie: De Pizzabakkers
Adres: Plantage Kerklaan 12-14, 1018 TA Amsterdam

Geïnteresseerd in de franchisemiddag? Kom tijdens het maken van overheerlijke Romeinse pizza’s informatie winnen over de franchiseformule De Pizzabakkers! Meld je hieronder kosteloos aan voor De Pizzabakkers franchisemiddag.

Kom kennismaken met De Pizzabakkers en ontdek de ondernemersmogelijkheden.

Vul hieronder jouw gegevens in en meld je aan voor de franchisemiddag op zaterdag 11 december!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!