Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Doppio Espresso

daghoreca, lunch, koffie

De Doppio Espresso formule is een gezellige espressobarketen met de lekkerste koffie, thee, taarten en broodjes.

De Doppio Espresso franchiseformule

Bij Doppio Espresso zijn ze continu op zoek naar het lekkerste kopje koffie. De koffiebonen van Doppio Espresso zijn van topkwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd. Naast overheerlijke koffie biedt Doppio Espresso ook de meest unieke theesoorten en diverse sappen aan. Bovendien kun je er genieten van rijkelijk belegde broodjes, salades en andere lekkernijen. De formule draait om de beleving van de gast. Elke kop koffie, elke kop thee, elk broodje wordt speciaal voor jou gemaakt.

Doppio Espresso concept

In 2007 opende het bedrijf haar eerste vestiging. Al snel veroverde Doppio Espresso de harten van talloze koffieliefhebbers met als gevolg de overwinning in de Nationale Koffietest in 2008. Inmiddels heeft Doppio Espresso Nederland veroverd met 33 vestigingen verspreid over het land. Doppio Espresso biedt de klant een hartelijke en gastvrije ervaring. Doppio Espresso heeft oog voor perfectie en neemt haar gasten mee in een unieke smaak- en servicebeleving. De formule streeft ernaar om de beste te zijn in kwaliteit, service en beleving. De franchiseformule heeft diverse nationale en internationale prijzen in ontvangst mogen nemen en is nog lang niet klaar.

Doppio Espresso als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Doppio Espresso biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Doppio Espresso centrale inkoop, automatisering, managementinformatie en landelijke marketing aan. Ook krijg je als franchisenemer van Doppio Espresso ondersteuning op gebied van financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.
Doppio Espresso ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten. Dus als franchisenemer hoef je er dus absoluut niet alleen voor te staan!

Word franchisenemer bij Doppio Espresso

Zie jij jezelf wel een eigen Doppio Espresso vestiging openen? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Ben jij een echte horecaliefhebber met oog voor perfectie? Heb jij een passie voor koffie en ondernemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Vul hieronder jouw gegevens in en dan ontvang je een franchisebrochure.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!