Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Doppio Espresso Speeddate Sessie 31 oktober - Utrecht

speeddate, informatieavond, franchiseavond, franchisebijeenkomst, doppio, franchise, daghoreca, lunch, koffie, espressobar

De leukste espressobar van de omgeving, wordt die van jou? Meld je aan voor onze speeddate sessie op 31 oktober in Utrecht!

Doppio franchise

Jouw eigen Italiaanse espressobar?

Wij zoeken gepassioneerde ondernemende horeca- en koffieliefhebbers die een Italiaanse espressobar willen openen. Mensen zich bijzonder laten voelen. Dit doen wij iedere dag met onze trotse ondernemers en hun team met fantastische koffie, verse lunch en natuurlijk onze gastvrijheid in een prachtige ambiance.

Speeddatesessie met Doppio franchise

Kom tijdens de speeddatesessie alles te weten over Doppio franchise

Kom kennismaken met Doppio Espresso en haar mogelijkheden tijdens een informatieve speeddate sessie. Schrijf je in voor de speeddate sessie op:
• Donderdag 31 oktober – Utrecht
Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Meer weten hoe het is om onderdeel uit te maken van de Doppio familie? Meld je hieronder aan voor de informatieve speeddate sessie en ontvang alvast vrijblijvend de franchisebrochure van Doppio Espresso.

Kan je er op donderdag 31 oktober in Utrecht niet bij zijn, maar wil je wel graag een speeddate sessie van Doppio Espresso bijwonen? Doppio Espresso organiseert ook op andere data speeddate sessies. Door op de datum te klikken, kan je je aanmelden voor een van onderstaande data:
Donderdag 7 november – Den Bosch

Kom kennismaken met Doppio Espresso en haar mogelijkheden.

Vul hieronder jouw gegevens in en meld je direct aan voor de informatieve speeddate sessie op donderdag 31 oktober 2019.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!