Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
eazie – Hallo Franchise

eazie Alkmaar

daghoreca, gezond, horeca, overname

Ontdek de unieke overnamekans van eazie Alkmaar, gelegen in een van Nederland’s top 10 winkelsteden. Geniet van een gezonde Aziatische eetervaring te midden van Alkmaars charmante winkelomgeving. Hoewel momenteel gesloten, biedt deze locatie een ruimte van 160m2 met een terras. De voordelen van de overname zijn indrukwekkend, met aanzienlijk groeipotentieel en een lage investeringsdrempel.

Ter overname: eazie Alkmaar

eazie Alkmaar is gelegen in een van de top 10 winkelsteden van Nederland. Terwijl Alkmaar bekend staat om zijn diverse winkelaanbod, biedt een eazie-vestiging hier een unieke en gezonde eetervaring. Temidden van de charmante boetiekjes en bekende ketens, brengt eazie een frisse, Aziatische twist naar het winkelhart van Alkmaar. Met 25 succesvolle vestigingen in Nederland, bewijst eazie dat het concept overal floreert. Maak deel uit van dit succes en geef Alkmaar een gezonde en smaakvolle aanvulling op het winkelaanbod!

eazie Alkmaar is momenteel gesloten vanwege persoonlijke uitdagingen van de ondernemer. De vestiging heeft een totale oppervlakte van 160m2 en beschikt over een terras.

Voordelen overname

Ontdek de uitgebreide voordelen van het overnemen van deze eazie vestiging. Het aanzienlijke groeipotentieel biedt de kans om mee te liften op het succes van een reeds gevestigde locatie in een van de topwinkelsteden van Nederland. Met een lage investeringsdrempel krijg je toegang tot een bewezen concept dat klaar is om te bloeien.

Als franchisenemer van eazie profiteer je van continue ondersteuning door het ervaren eazie-franchiseteam. Voorafgaand, tijdens en na de start van je eigen eazie-vestiging staan experts klaar om je te begeleiden. Dit betekent dat je niet alleen de vruchten plukt van een succesvolle locatie, maar ook kunt rekenen op de expertise en support van een gevestigde franchiseorganisatie. Kortom, de overname van eazie Alkmaar opent de deur naar een kansrijke en ondersteunde stap in het ondernemerschap.

Adres eazie Alkmaar

Laat 169, 1811 EE Alkmaar

Over eazie

Met 25 vestigingen is eazie dé ultieme healthy fastfood hotspot in Nederland, met een Aziatische twist. eazie leidt de weg in gezond, vers, en betaalbaar eten. Of je nu kiest voor een volledig restaurant met eetgelegenheid (eat-in), de mogelijkheid om gerechten mee te nemen (take-away) en bezorging, of je wilt focussen op een bezorgvestiging; met de bewezen, ijzersterke en succesvolle eazie formule aan je zijde, sta je sterker dan ooit!

Wil je meer informatie ontvangen over eazie Alkmaar? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de eazie franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

eazie zwolle 2
eazie Zwolle

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over eazie Alkmaar?

Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan en ontvang direct de eazie franchisebrochure.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!



Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam