Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

eazie delivery

horeca, aziatisch, dinner, take-away formule, lunch

Vanuit Aziatische roots gelooft eazie dat gezond, lekker en betaalbaar eten de mens gelukkig maakt.

Over de eazie delivery formule

eazie is de healthy fastfood restaurantketen in Nederland. Momenteel hebben zij 24 vestigingen en willen zij zich focussen op afhaal/delivery vestigingen. Het concept van eazie bestaat uit gezonde maaltijden die goed zijn voor elk moment van de dag. Alle ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en worden dagvers aangeleverd door nauwkeurig geselecteerde leveranciers. De formule is snel, gezond, multicultureel en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De wensen van de hedendaagse consument zijn vers en gezond eten, zelf bepalen wat je eet, inzicht in voedingswaarde, gepersonaliseerde voeding, on the go, delivery, gemak en betaalbaar. Met de afhaal/delivery vestigingen van eazie proberen zij op deze hedendaagse wensen in te spelen. De maaltijden worden direct bereid en kunnen in handige verpakkingen worden meegenomen of worden bezorgd.

eazie als franchisegever

Als franchisegever maakt eazie het graag eazie voor de franchisenemers. Je wordt als franchisenemer volledig ondersteund; van het zoeken naar de juiste locatie voor een afhaal/delivery vestiging de benodigde trainingen en begeleiding voor en na opening. Ook krijg je als franchisenemer van eazie ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je alleen voor staat. eazie ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Word jij de nieuwe franchisenemer van eazie?

Spreekt het afhaal/delivery concept van eazie jou aan? Bekijk de mogelijkheden voor je eigen vestiging en vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Zit jij vol ondernemersambitie? Wil je gaan franchisen met het healthy fastfood concept van eazie en de Nederlandse markt veroveren?

Zet dan nu de eerste stap en vraag de franchisebrochure van eazie gratis aan door hieronder je gegevens in te vullen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!