Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
eazie – Hallo Franchise

eazie

aziatisch, dinner, horeca, lunch

Met 25 vestigingen is eazie dé gezonde fastfood-hotspot in Nederland met Aziatische flair. Van sandwiches tot poké bowls, eazie biedt à la minute bereide gerechten vol groenten. Als eazie-franchisenemer geniet je van volledige ondersteuning, inclusief opstart, financiën en geavanceerde automatisering. Sluit je aan bij eazie en ontdek de smaakvolle en winstgevende wereld van gezond Aziatisch fastfood!

Asian good food

Met 25 vestigingen is eazie dé ultieme healthy fastfood hotspot in Nederland, met een Aziatische twist. Vanuit de Aziatische roots gelooft eazie dat gezond, lekker en betaalbaar eten de mens gelukkig maakt.

Bij eazie is gezond eten allesbehalve saai. De gerechten, variërend van rijkelijk belegde sandwiches tot aan smakelijke poké bowls, worden à la minute bereid en zitten boordevol groenten. Gasten kunnen zelf hun favoriete wok-gerecht samenstellen, met opties als vega, vis, vlees, noedels, rijst, zestien soorten groenten en negen verschillende sauzen. De variatiemogelijkheden zijn indrukwekkend, en met zo’n overvloed aan keuzes op het menu kan het moeilijk zijn om te beslissen!

Recent ontvangen prijzen; Foodservice Award; Beste fastservice keten 2023, Foodservice Award; Beste delivery keten 2023 en Top 3 beste franchisegevers van Nederland 2023 (NFV).

Actuele franchisekansen bij eazie

Met plannen om uit te breiden naar meer dan 50 vestigingen in Nederland, is dit het perfecte moment om deel uit te maken van dit groeiende succesverhaal. Of je nu kiest voor een volledig restaurant met eetgelegenheid, afhalen en bezorging, of op een vestiging met de focus op afhalen en bezorging; met de bewezen, ijzersterke eazie formule aan je zijde, sta je sterker dan ooit!

Op dit moment heeft eazie een overnamekans beschikbaar in Alkmaar en zijn er tevens twee beschikbare locaties: één in Gouda en één in Spijkenisse. Bovendien zijn ze actief op zoek naar ondernemers die geïnteresseerd zijn in het starten van een nieuwe vestiging in Noord-Holland.

eazie als franchisegever

Als franchisenemer bij word je verwelkomd in een hechte gemeenschap waar volledige ondersteuning centraal staat. Het toegewijde eazie-franchiseteam is er om jou te begeleiden en te ondersteunen in elke fase van het ondernemerschap, van de voorbereiding tot ver na de start.

Eazie begrijpt dat een succesvolle start van essentieel belang is, en daarom bieden ze uitgebreide hulp bij de opstart. Of het nu gaat om het inrichten van de winkel, het opzetten van een effectieve winkelpresentatie of het begrijpen van de financiële aspecten van de franchise, het eazie-franchiseteam staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en praktische begeleiding te bieden.

Financiën en personeelszaken kunnen vaak complexe terreinen zijn voor ondernemers, maar eazie neemt die last van je schouders. Met deskundige begeleiding helpen zij met het beheren van financiële aspecten en bieden zij inzicht in efficiënte personeelszaken. Dit stelt jou in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van jouw vestiging.

Wat eazie uniek maakt, is niet alleen de persoonlijke ondersteuning, maar ook de beschikbaarheid van centrale automatiseringen en managementinformatie. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zorgt eazie ervoor dat processen soepel verlopen en dat jij als franchisenemer toegang hebt tot waardevolle gegevens om weloverwogen beslissingen te nemen.

Bij eazie ben je als franchisenemer nooit alleen. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor jouw succes. De gemeenschappelijke visie en ondersteuning maken dit niet alleen een zakelijke kans, maar ook een partnerschap waarin groei en samenwerking centraal staan.

Wil je meer informatie ontvangen over eazie-franchise? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

eazie franchise banner- Hallo Franchise
eazie franchise banner- Hallo Franchise
eazie franchise banner- Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij eazie? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de eazie franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam