Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Ekmekci header – Hallo Franchise

Ekmekci Rotterdam Centraal Station

daghoreca, franchise, horeca, lunch, overname

Grijp je kans: Ekmekci Rotterdam Centraal staat ter overname!

Ondernemen in het kloppend hart van Rotterdam

Stel je voor: een levendige onderneming midden in het hart van Rotterdam, waar de energie van de stad perfect samensmelt met de gastvrijheid van Ekmekci.

Deze vestiging logt op een drukke locatie, in de buurt van Rotterdam centraal station, waardoor het een unieke kans is voor een gedreven ondernemer.

Adres

Proveniersplein 24, 3013 EA Rotterdam

Ekmekci, de lokale favoriet

Ekmekci, diep geworteld in Rotterdam, heeft een warm thuis gevonden met een trouwe klantenkring. Een diverse mix van reizigers en lokale bewoners maakt deze plek tot een bruisend ontmoetingspunt. Beeld je in: een terras waar gasten van de zon genieten terwijl de levendigheid van het bruisende Rotterdam aan hen voorbijgaat.

Maar dan een plek om te eten

De ligging aan de achterzijde van Centraal Station zorgt voor een constante stroom aan voorbijgangers, waaronder scholieren en werknemers tijdens de lunchpauze. Het is niet slechts een eetgelegenheid; het is een bestemming, een totale ervaring.

In de zomer komt het terras tot leven, waar gasten de Ekmekci-beleving delen. Stel je voor dat je als ondernemer deel uitmaakt van deze levendige omgeving, waar heerlijke gerechten en hartelijke service de sfeer bepalen.

Zet jij de ekmekci-ervaring voort?

Ben jij klaar om als ondernemer deel uit te maken van deze bruisende omgeving? Grijp de kans om de sfeervolle ekmekci-ervaring voort te zetten in het kloppende hart van Rotterdam. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over deze unieke overnamekans.

Wil je meer informatie ontvangen over Ekmekci? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de Ekmekci franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

Ekmekci overname Rotterdam Centraal Station banner – Hallo Franchise
Ekmekci overname Rotterdam Centraal Station banner – Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over Ekmekci Rotterdam centraal station?

Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de Ekmekci informatiebrochure.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam