Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Eten met gemak

verse maaltijden, bezorging

Eten met Gemak zoekt ondernemers die dagelijks in hun eigen exclusieve rayon heerlijke (warme) maaltijden bezorgen die gemaakt zijn met verse ingrediënten en waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen en voedingsgewoonten van hun klanten.

Over Eten met gemak

Eten met gemak is er voor iedereen die lekker en gezond wil eten, maar niet de mogelijkheid, tijd of zin heeft om een verse maaltijd op tafel te zetten. Eten met gemak biedt hiervoor een uitkomst door een ruim assortiment aan verse maaltijden te bieden, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten. Klanten kunnen dagelijks zelf een heerlijke maaltijd samenstellen en compleet maken door voor-, na- en bijgerechten uit te kiezen. De verse maaltijden worden gekookt door professionele koks en persoonlijk thuisbezorgd door een vaste bezorger in de regio. Er zijn vele contactmomenten met klanten, hierdoor kan je op een dankbare, leuke en unieke manier zelfstandig ondernemen.

In 2013 startte Eten met gemak als regionale maaltijdservice voor het bezorgen van verse en lekkere maaltijden. Dit resulteerde in een groot succes. Inmiddels zijn zij doorgegroeid tot een welvarend bedrijf met maar liefst 30 lokale contactpersonen. De lokale contactpersonen zijn werkzaam in verschillende regio’s verspreid over heel Nederland.

Eten met gemak als franchisegever

Samenwerken met de succesvolle franchiseformule is een laagdrempelige manier om te gaan ondernemen. Jouw eigen regio bij Eten met gemak vergt een relatief lage startinvestering en biedt een vooruitzicht op mooie opbrengsten. Je krijgt vanaf het begin volledige ondersteuning en begeleiding van de franchisegever. Verder biedt Eten met gemak centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer ondersteuning omrent financieringen, het assortiment en de marketing. Dus als franchisenemer sta je er absoluut niet alleen voor!

Word jij de nieuwe franchisenemer van Eten met gemak?

Is het hebben van een eigen Eten met gemak onderneming jouw ambitie en spreekt het concept jou aan? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ben jij ambitieus en ondernemend? Dan ben jij misschien wel de franchisenemer die Eten met gemak zoekt!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Eten met gemak.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!