Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
FEBO header Hallo Franchise

FEBO Tijnmuiden

diner, horeca, lunch, overname, snackbar

Ontdek de unieke kans om je eigen FEBO snackbar te runnen in Amsterdam. Deze succesvolle vestiging wordt ter overname aangeboden en biedt een sfeervolle ambiance en een loyale klantenkring. Geniet van de heerlijke, ambachtelijke snacks zoals kroketten, frikandellen, burgers en ijs. FEBO Tijnmuiden staat bekend om kwaliteit, service en innovatie, en als franchisenemer profiteer je van landelijke marketing, centrale inkoop en uitgebreide ondersteuning.

Ter overname: FEBO Tijnmuiden

Grijp deze unieke kans om de FEBO in Amsterdam Westpoort, waar FEBO Tijnmuiden zit, over te nemen. Omringt door bedrijven van verschillende grote heeft deze winkel een vaste klantenkring die graag terug komt en zijn er, vooral tijdens de zomermaanden, verschillende activiteiten die meer voetverkeer aantrekt. Ook de A5, die hier net voor de deur loopt, zorgt voor veel dagjes mensen en gasten die stoppen voor een snelle hap.

Klanten komen natuurlijk naar FEBO voor de lekkere snacks van hoge kwaliteit. De snacks worden dagelijks vers geproduceerd in de FEBO productiekeuken. Zelfs de recepten voor de frites, het roomijs en de milkshakes zijn door FEBO zelf ontwikkeld. Daarboven op kan je als franchisenemer rekenen op centrale en lokale marketingondersteuning en operationele ondersteuning.

Zie jij jezelf deze top locatie naar nieuwe hoogtes tillen? Vul het contactformulier onderaan de pagina in om meer informatie te ontvangen.

Adres

Tijnmuiden 53, 1046 AK Amsterdam

Over FEBO

Als franchisenemer bij FEBO ben jij een gedreven ondernemer die best hard door kan werken en graag de handen uit de mouwen steekt. Vanuit FEBO wordt je opgeleid en getraind om je volledig voor te bereiden en er voor te zorgen dat jou onderneming een succes wordt.

Wil je meer informatie ontvangen over FEBO Tijnmuiden? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de FEBO franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over FEBO Tijnmuiden?

Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan en ontvang direct de FEBO franchisebrochure.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam