Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
FEBO header Hallo Franchise

FEBO Zoetermeer

diner, horeca, lunch, overname, snackbar

Grijp deze unieke kans om de FEBO in het centrum van Zoetermeer over te nemen. Gevestigd in een sfeervol pand en omringt door het gebruis van winkelend publiek geniet deze FEBO locatie van dagjes mensen en terugkerende klanten.

Ter overname: FEBO Zoetermeer

Grijp deze unieke kans om de FEBO in het centrum van Zoetermeer over te nemen. Gevestigd in een sfeervol pand en omringt door het gebruis van winkelend publiek geniet deze FEBO locatie van dagjes mensen en terugkerende klanten.

Met de iconische automatiek worden gasten snel en efficiënt bedient, wat zorgt voor een soepele bedrijfsvoering met minder personeel.

Daarnaast heeft FEBO Zoetermeer al een aantal jaren een stabiele bezorgomzet. Een mooie basis om op verder te bouwen!

Klanten komen natuurlijk naar FEBO voor de lekkere snacks van hoge kwaliteit. De snacks worden dagelijks vers geproduceerd in de FEBO productiekeuken. Zelfs de recepten voor de frites, het roomijs en de milkshakes zijn door FEBO zelf ontwikkeld. Daarboven op kan je als franchisenemer rekenen op centrale en lokale marketingondersteuning en operationele ondersteuning.

Zie jij jezelf deze top locatie naar nieuwe hoogtes tillen? Vul het contactformulier onderaan de pagina in om meer informatie te ontvangen.

Adres

Oostwaarts 9 2711 BA Zoetermeer

Over FEBO

Als franchisenemer bij FEBO ben jij een gedreven ondernemer die best hard door kan werken en graag de handen uit de mouwen steekt. Vanuit FEBO wordt je opgeleid en getraind om je volledig voor te bereiden en er voor te zorgen dat jou onderneming een succes wordt.

Wil je meer informatie ontvangen over FEBO Zoetermeer? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de FEBO franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over FEBO Zoetermeer?

Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan en ontvang direct de FEBO franchisebrochure.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam