Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

GoHealth

sport, fitness, health, franchise

Franchiseformule GoHealth gelooft dat regelmatig bewegen altijd bijdraagt aan een fitter gevoel, waarmee mensen meer genietend en ook gezonder zullen leven. GoHealth maakt dit dan ook voor iedereen, jong en oud, dik en dun, fit en minder fit, graag bereikbaar. Het stimuleren, motiveren en begeleiden van klanten naar een fitter gevoel en een gezondere leefstijl is dan ook GoHealth’s passie!

Over de GoHealth franchiseformule

GoHealth is een geavanceerd health- en fitnessconcept gebaseerd op de persoonlijke training en begeleiding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de technologisch zeer geavanceerde Personal Circuit Training oplossingen. De Personal Circuit Training oplossingen bestaat uit een aantal hoogwaardige aan elkaar gekoppelde fitnessapparaten, die zijn verbonden met een CRM systeem waarin persoonlijke instellingen alsook het persoonlijke ontwikkelplan van iedere klant staat.

Dit plan is afgestemd op de persoonlijke fysieke staat van een klant en gericht op zijn of haar realistische doelstellingen. Zodra de klant zich met de persoonlijke tag bij een apparaat inlogt, wordt dit automatisch afgestemd op zijn of haar lichaam en wordt het trainings- en begeleidingsprogramma gestart dat past bij die klant.

De training vindt plaats in circuit opstelling waardoor klanten een gestructureerd aanbod van diverse oefeningen krijgen dat ook nog ondersteund wordt door een altijd directe aanwezigheid van een Personal Coach. In een nette, plezierige en luxe omgeving met intensieve persoonlijke en geautomatiseerde begeleiding zorgt GoHealth ervoor dat de klant actief werkt aan een gezondere leefstijl. En dit op een plezierige manier en met aantoonbaar resultaat.

Eigen sportclub openen

GoHealth franchise is een mooi concept gefocust op mensen zichzelf goed laten voelen. Sta jij hier helemaal achter en heb je ambitie op een eigen sportclub te openen? Dan is de GoHealth franchiseformule iets voor jij! Vraag voor meer informatie vrijblijvende de franchiseborchure van GoHealth aan.

Ben jij die ambitieuze en energieke ondernemer die GoHealth zoekt?

Sta jij te springen om jouw eigen GoHealth franchise te starten? Vul dan je gegevens in en vraag de franchisebrochure aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!