Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

HappyNurse

dienstverlening

Ben jij commercieel en ambitieus gedreven, heb je affiniteit met de zorg en een droom om je eigen uitzendonderneming te starten in de zorgsector? Dan biedt HappyNurse de ideale franchisekans voor jou!

HappyNurse is hét flexbureau voor zorgprofessionals in Nederland. Met een dagelijkse inzet van 4.500 zorgprofessionals, bemiddelt HappyNurse dagelijks zorgorganisaties in diverse sectoren met gekwalificeerd zorgpersoneel. De missie van HappyNurse is helder: Happy Nurse, Happy Patiënt.

HappyNurse gelooft dat gelukkige zorgprofessionals de beste zorg kunnen leveren. Daarom biedt het bedrijf franchisenemers een unieke werkwijze, waarbij flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Start je eigen HappyNurse flexbureau!

Als franchisenemer van HappyNurse ben je verantwoordelijk voor het runnen van je eigen bemiddelingsbureau. Je werkt samen met (lokale) zorgprofessionals om zorgorganisaties in jouw regio te voorzien van gekwalificeerd personeel. Je takenpakket is divers en omvat onder andere: acquisitie, werving & selectie, plannen& organiseren en klanttevredenheid.

Wat biedt HappyNurse jou?

· Succesvolle franchiseformule: Profiteer van onze bewezen formule en word onderdeel van een sterk landelijk netwerk.
· Professionele ondersteuning vanuit HappyNurse: We bieden je centrale marketing, IT en legal, zodat jij je kunt focussen op de kern van je onderneming.
· Finance & Control: Als zorgondernemer mag je rekenen op financiële en personele rapportages die jou goed inzicht geven in de bedrijfsresultaten.

Zo houd jij focus op arbeidsbemiddeling in de zorg: Jij richt je op wat je het beste kunt: het matchen van zorgprofessionals met zorgopdrachten.

Het profiel van de HappyNurse franchisenemer

· Commercieel en ambitieus: Je hebt een sterke drive om je eigen onderneming te runnen en hebt het lef om jouw merk te verkopen.
· Groot zorghart: Je hebt passie voor de zorg en wilt graag een verschil maken in de levens van mensen.
· Mensenmens: Je bent een teamplayer en je kunt goed omgaan met mensen.
· Ondernemend: Je bent creatief en oplossingsgericht en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Word jij de volgende HappyNurse franchisenemer?

Heb je een hart voor de zorg en spreekt het openen van je eigen HappyNurse flexbureau je aan? Kom meer te weten over de HappyNurse-formule in de franchisebrochure! Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om meer te weten te komen over de franchisemogelijkheden met HappyNurse. Vul onderstaand contactformulier in en we sturen je de brochure direct toe.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!