Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Kaldi Franchise

koffie, horeca

Lekkere koffie en thee. En dan niet één, maar vele verschillende soorten. Leuke producten rondom thee en koffie én goed advies: Kaldi heeft het allemaal! Bij Kaldi kun je terecht voor het perfecte kopje koffie of thee. Hun lijfspreuk is dan ook: 'Kaldi, de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee'.

Franchisegever Kaldi koffie & thee is één van de grotere Nederlandse koffieketens. De naam Kaldi is herleid van de ontdekker van koffie, een Ethiopische herder, en de oranje kleur staat voor zijn basis in Nederland. Kaldi heeft een unieke plek in de Nederlandse markt. Een land dat behoort tot de landen met de hoogste koffieconsumptie per persoon. In deze markt, waar hoge eisen worden gesteld door de consumenten, serveren zij koffie en thee om op locatie van te genieten, alsook koffie en thee voor thuis.

Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt gepresenteerd.

Als zelfstandig franchisenemer binnen het franchiseconcept ben je bepalend voor je eigen resultaat. Kaldi's franchisesysteem helpt je het resultaat van je onderneming te optimaliseren. Jij kunt je als ondernemer vooral richten op de verkoop in de winkel en zij nemen veel randwerkzaamheden uit handen.

Beschouw je het starten van een eigen onderneming als het verwezenlijken van een droom? Dan nodigen we je graag uit voor een goed gesprek. Kaldi is op zoek naar enthousiaste franchisenemers die elke klant met een glimlach ontvangt en laat vertrekken! Ben jij de enthousiaste franchisenemer die Kaldi zoekt? Vraag dan hieronder vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Word jij van deze franchiseformule net zo warm als een kopje thee of koffie?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Kaldi voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!