Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Livera

mode, retail, lingerie

Met ruim 100 winkels en een webshop is Livera al bijna 50 jaar een begrip in retail en bodyfashion in Nederland. Livera wordt door vrouwen van alle leeftijden en omvangen gewaardeerd om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise. Livera is er voor iedere vrouw, voor elk moment!

Livera franchise: iets voor jou?

De Livera franchiseformule

Livera biedt een wisselende collectie in lingerie-, nacht- en badmode met als doel vrouwen gelukkig te maken. De collectie van Livera is een perfecte mix van eigen en bekende merken. Het overgrote deel van het assortiment bestaat uit het eigen merk Livera en de internationale merken Chantelle, Passionata en Femilet. Naast haar eigen merken wordt de collectie aangevuld met ondersteunende merken zoals Triumph, Sloggi en Esprit. Op deze wijze zorgt de succesvolle formule met haar moderne en comfortabele collecties ervoor dat iedere vrouw zich zelfverzekerd en mooi voelt!

Livera is sinds 2014 onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie. Dit resulteert in interessante marges op de modemerken die Livera aanbiedt. Livera streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding voorziet Livera vrouwen van elegante, uitdagende en verleidelijke lingerie.

Livera als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Livera biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Livera centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Livera ondersteuning omtrent financieringen, assortiment en formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Livera ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Een eigen ondermode zaak openen

Zie jij het voor je om een eigen Livera te openen? Dat kan! Vraag voor meer informatie de franchisebrochure aan.

Heeft u altijd al willen ondernemen in de retail? Sluit u aan bij het succes van Livera en word franchisenemer!

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw gratis franchisebrochure! Wij vertellen u graag wat franchiseformule Livera voor u kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!