Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Babbels

daghoreca, lunch, streekproducten

Babbels: gezellige lunchroom om bij te kletsen!

Gezellig bijkletsen onder het genot van een goede kop koffie en lekkere lunchgerechten bereidt met lokale producten? Het kan allemaal bij Babbels! Oprichters en zussen Ilona en Mandy geloven in kwaliteit en dat proef je zeker terug op je bord. Naast een mooie lunchkaart met diverse broodjes, lekkere soepen en een uitgebreide hapjesplank, serveert Babbels ook overheerlijke ontbijtjes en speciale drankjes!

Babbels doet er alles aan om het haar gasten zo plezierig mogelijk te maken. De zussen realiseren met eerlijke streekproducten, goede koffie van onze barista's en met een dosis enthousiasme. Liefde en persoonlijke aandacht zorgen samen voor de huiselijke ''Babbelssfeer'' die in elke vestiging aanwezig is! De kwaliteit zie je ook terug in het handelen van de medewerkers die vol passie en enthousiasme jouw Babbels bestelling klaarmaken.

Ben jij een ondernemer met een vlotte babbel? Babbels zoekt franchisenemers! Interesse? Vul hieronder je gegevens in en ontvang jouw gratis franchisebrochure!

We vertellen je graag wat de Babbels franchiseformule voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!