Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Madame Cocos Amstelveen

daghoreca, cocos, pastry

Madame Cocos is liefde dat in een potje past. Onze liefde voor kokos is namelijk iets wat we heel graag met jou willen delen!

Bij Madame Cocos maken en verkopen we op verschillende locaties heerlijke cocosballs in allerlei smaakcombinaties. De cocosballs zijn gezoet met natuurlijk rietsuiker en lekker knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Met één hap van deze lekkernij waan je je op een parelwit strand in een tropisch oord!

De klant kan nu zelfs thuis de cocosballs maken! Madame Cocos heeft een eigen webshop waar je ‘‘cocospastry’’ kunt kopen; cocosdeeg waarmee je heel gemakkelijk samen met de kinderen, je partner of gewoon lekker voor jezelf deze exotische hapjes maakt. Iedereen geniet van de zoete en warme geur tijdens het bakken in de oven. Niet te vergeten de unieke smaak van zelfgemaakte cocosballs!

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zoete geur van kokos? Madame Cocos zoekt een franchisenemer in Amstelveen!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang jouw gratis franchisebrochure. We nemen dan spoedig contact met je op en vertellen je wat de Madame Cocos franchiseformule voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!