Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Mano Bowls

horeca, pokebowls, lunch, dinner

Het aanbod van Mano Bowls bestaat uit variaties van verse groenten, vis en andere proteïne en is op de markt gezet naar behoefte van de klant. De afgelopen jaren hebben zij dit concept doorontwikkeld naar Mano Bowls vandaag de dag. Het team probeert deze ontwikkelingen door te zetten met een aantal kernwaarden in gedachten; makkelijk, gezond en duurzaam.

Over franchiseformule Mano Bowls

Bij Mano Bowls gebruiken ze niet alleen de meest verse ingrediënten, maar ze marineren ook het vlees en vis om de smaken diep in te laten zinken – net zoals de inheemse Hawaiianen die dat al generaties lang doen. Betaalbaar, snel, duurzaam maar vooral laag in calorieën. Bij Mano Bowls geloven ze erin dat iedereen een maaltijd verdient die ze een extra healthy boost geeft. De gerechten zijn dan ook even (h)eerlijk als gezond voorbereid. Zo kunnen jouw gasten samen genieten en opladen om zo weer maximaal te presteren. Mano Bowls heeft een gevarieerd aanbod of je vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of halal wilt eten; Mano Bowls heeft voor ieder wat.

Mano Bowls's look & feel is gefocust op urban design met Hawaiaanse kleuren van de oceaan en de natuur. Mano Bolws omhelst een positieve werksfeer en een warm gevoel voor de gast. Mano’s oogt strak als gezellig; de ideale combinatie.

Mano Bowls als franchisegever

De franchisenemer wordt op alle gebieden begeleid door Mano Bowls. Je wordt vooraf opgeleid en krijgt ook begeleiding na de opstartfase. Samen vinden zij de juiste locatie voor jouw nieuwe vestiging en ontvang je hulp bij de financieringsaanvraag.

Daarnaast word je als franchisenemer geholpen bij de volgende zaken zoals: inrichting, financiële zaken en marketing. Verder biedt Mano Bowls centrale automatisering en krijg je hulp bij de inkoop. Kortom als franchisenemer hoef je je geen zorgen te maken dat je er alleen voor staat, Mano Bowls ondersteunt haar franchisenemers in alles. Zo kan jij alle focus leggen op jouw vestiging en gasten.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Mano Bowls?

Is het hebben van een eigen Mano Bowls jouw ambitie en spreekt het concept van Mano Bowls jou aan? Wacht niet langer en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Kan jij jezelf vinden in deze formule? En wil jij jouw eigen Mano Bowls beginnen?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Mano Bowls voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!