Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Mega Franchise

retail, tegels, badkamers, keukens

Een totaalbeleving rondom haar badkamer, woonvloer en keuken, dat is waar Mega franchise voor staat. De klant vindt in Mega dé vakkundige partner bij het realiseren van de totaalbeleving.

In de vestigingen van minimaal 1.000 m² is een grote variatie te vinden op gebied van badkamers en keukens. Naast badkamers en keukens biedt Mega ook tegels en losse producten aan. De klant kan er terecht voor producten van hoge kwaliteit, totale ontzorging en montage mogelijkheden, advies op maat en snelle levertijden. De formule biedt een luisterend oor en persoonlijke aandacht naar de klant.

Inmiddels alweer 25 jaar geleden opende Mega haar eerste vestiging. Sindsdien is Mega doorgegroeid tot een waardige totaal aanbieder van prachtige badkamers en onderscheidende keukens volgens de laatste trends en met een bijzonder grote collectie tegels en woonvloeren. Momenteel heeft de formule tien vestigingen en daarnaast zijn ze van plan om in 2018 flink uit te breiden. Dankzij de jarenlange ervaring van Mega heeft het bedrijf een uitgebreid netwerk in zowel binnen- als buitenland en is zij in staat om vanuit een persoonlijke benadering samen met de eindgebruiker als één team naar het eindresultaat te werken.

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Mega biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Mega centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Mega ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Mega ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Je eigen Mega store? Pak nu je kans! Mega zoekt franchisenemers!

Zet dan nu de eerste stap en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!