Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

MOAK Pancakes Franchise

horeca, lunchroom, pancakes, hip-hop, urban

MOAK is kort voor Mokum. Amsterdam dus. MOAK is dé trendy & relaxte spot waar je de hele week afspreekt met vrienden voor een lekkere, gezonde American pancake en een verse slowjuice.

De vibe is hier mellow urban met de hip-hop van back in the days. MOAK staat voor geweldig eten en de sappigste sapjes, geserveerd met een toegewijde stilo en gulle gastvrijheid. Gericht op een jong-en trendy publiek.

Jonge ondernemers Sten van den Bedem en Sammy Salimian zijn de mannen achter dit innovatieve American Pancakes-concept. Ze besloten in 2016 dat ze zich met hun MOAK op een grotere doelgroep dan het traditionele publiek - gezinnen met kinderen – wilden richten.

Ze kregen hulp van vrienden en zo ontstond er een laid back plek met heerlijk eten. Bij MOAK gebruiken ze 100% biologisch tarwemeel en dat betekent dat de pannenkoeken meer van hun voedingsstoffen, vezels en vitamines behouden. Bij MOAK eet je dus gezond én lekker. Het succes volgde dan ook snel.

Sten en Sammy: "We werden direct in 2016 door Metro uitgeroepen tot ‘beste pannenkoekenrestaurant’ van Nederland. We staan nu aan de vooravond om vanaf 2019 verder uit te breiden naar andere grotere steden in Nederland!”

Raak jij enthousiast van dit verhaal? En zie jij jezelf een eigen MOAK-vestiging runnen? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Raak jij enthousiast van dit verhaal? En zie jij jezelf een eigen MOAK-restaurant runnen? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat MOAK voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!