Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

MOOK pancakes Franchise

horeca, lunchroom, pancakes, hip-hop, urban

MOOK is kort voor Mokum. Amsterdam dus. MOOK is dé trendy & relaxte spot waar je de hele week afspreekt met vrienden voor een lekkere, gezonde American pancake en een verse slowjuice.

De vibe is hier mellow urban met de hip-hop van back in the days. MOOK staat voor geweldig eten en de sappigste sapjes, geserveerd met een toegewijde stilo en gulle gastvrijheid. Gericht op een jong en trendy publiek.

Jonge ondernemers Sten van den Bedem en Sammy Salimian zijn de mannen achter dit innovatieve American Pancakes-concept. Ze besloten in 2016 dat ze zich met hun MOOK op een grotere doelgroep dan het traditionele publiek - gezinnen met kinderen - wilden richten.

Ze kregen hulp van vrienden en zo ontstond er een laid back plek met heerlijk eten. Bij MOOK gebruiken ze 100% biologisch tarwemeel en dat betekent dat de pannenkoeken meer van hun voedingsstoffen, vezels en vitamines behouden. Bij MOOK eet je dus gezond én lekker. Het succes volgde dan ook snel.

Sten en Sammy: We werden direct in 2016 door Metro uitgeroepen tot ‘beste pannenkoekenrestaurant’ van Nederland. We staan nu aan de vooravond om vanaf 2019 verder uit te breiden naar andere grotere steden in Nederland!”

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. MOOK pancakes biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt MOOK pancakes centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van MOOK pancakes ondersteuning omtrent financieringen, assortiment en formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je er niet bang voor te zijn dat je er alleen voor staat. MOOK pancakes ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Raak jij enthousiast van dit verhaal? En zie jij jezelf een eigen MOOK-restaurant runnen? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat MOOK voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!