Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

NZA New Zealand Auckland

herenkleding, retail, men, fashion

Franchiseformule New Zealand Auckland (NZA) is een mannenmodelabel. De kleding richt zich op de sportieve, stoere New Zealand Auckland-man tussen de 30 en 65 jaar. Deze man houdt van avontuur en outdoor. New Zealand Auckland is stoer, mannelijk en onderscheidend maar met verfijning. Dat is het DNA: spannend, intrigerend en op een manier die niet zo voor de hand ligt als bij de traditionele merken.

Over de NZA New Zealand Auckland franchiseformule
Het is ruim 14 jaar geleden dat Laurens van der Kroft en Eric Schraven het mannenmodelabel NZA ontwikkelden en produceerden. Voorheen bedacht en ontwikkelde de twee kledingcollecties voor andere merken, tot ze op een moment het idee kregen zelf een label op te richten. Bij aanvang werd gezocht naar de juiste combinatie van elementen uit de natuur, graphics en kleurstellingen. NZA onderscheidt zich van andere merken vanwege de kwaliteit en eigenheid die hun producten kenmerkt. Goede stoffen, goed verwerkt, actuele dessins en als extraatje het accentje, het detail in een shirt of broek dat de extra aandacht en liefde voor het product zichtbaar maakt. Dat is de identiteit van NZA.

NZA New Zealand Auckland-kleding is inmiddels in meer de 35 landen verkrijgbaar. Vooral in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland groeit het merk erg hard. De ambitie van NZA is om de komende jaren toe te werken naar nog meer eigenheid in stijl en signatuur.

NZA New Zealand Auckland als franchisegever
De franchiseformule van NZA biedt enorm veel voordelen. Het is immers al bewezen dat de formule succesvol is. Dit is dan ook te zien aan de 24 NZA stores die al door heel Nederland verspreid zijn.
Als franchisegever neemt NZA veel bij jou uit handen. NZA zorgt onder andere voor centrale inkoop en logistiek, (landelijke) marketing en promotie, marktbewerking, het faciliteren en onderhouden van de webshop en meer! Dit maakt het ondernemen een stuk gemakkelijker! Daarnaast brengt NZA viermaal per jaar een nieuwe collectie uit. Dit betekent dat jij steeds weer andere producten mag promoten en verkopen in jouw winkel.

Maak jij jouw droom waar en word jij de nieuwe ondernemer bij NZA?
Is het jouw droom om een eigen onderneming te beginnen in de modebranche en zie jij jezelf het merk al helemaal vertegenwoordigen? Open dan jouw eigen NZA New Zealand Auckland vestiging! Vraag voor meer informatie vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Deel jij de ambitie van NZA? En wil jij franchisenemer worden van dit mannenmodelabel?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!