Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Pizza'dam

horeca, pizza, dinner

Pizza’dam verkoopt niet simpel een pizza, maar een smaakbeleving. Zij maken geen Italiaanse of Amerikaanse pizza, maar de Amsterdamse pizza. Dat is de naam die zij geven aan de pizza met de meeste aandacht en lekkerste smaak.

De Pizza’dam formule

Pizza’dam geniet door eten te maken voor andere mensen. Zij genieten als anderen genieten. De chef-koks bereiden eten met de grootste toewijding. Pizza’dam maakt van een moment pizza eten een bijzonder moment. Een bijzonder genietmoment. De bodem mag niet te dun zijn, maar ook niet te vol. De ingrediënten moeten in balans zijn. De klanten van Pizza’dam verdienen alleen het beste. Daarom moet alles kloppen. De smaak, het aanzicht en de temperatuur.

De start van Pizza’dam

De chef-koks Saim & Samil zijn twee universitair geschoolde nieuwe Nederlanders. De een filosoof, de ander engineer physics. Van jongs af aan hebben beide heren, ieder afzonderlijk van elkaar, met plezier gekookt voor hun naasten en vrienden. De liefde voor de keuken heeft het gewonnen van hun academische ambities en samen zijn zij een kleine pizzeria begonnen in de Indische buurt in Amsterdam.

Niet alleen trouwe klanten vonden hun pizza onbetwist het lekkerst, ook het programma
Lekker Laat van Paul de Leeuw heeft hun pizza tijdens de show uitgekozen tot de beste van Nederland! Enthousiast en oprecht vatten zij hun succes samen: “een pizza moet lekker zijn. Onze pizza is niet Italiaans of Amerikaans, maar Amsterdams.” Wat dat betekent, snap je volgens hen bij de eerste hap! Sinds 2018 zijn de ambities, ideeën en recepten van de Saim & Samil ondergebracht in hun formule Pizza’dam.

Pizza’dam als franchisegever

Franchisenemers van Pizza’dam kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw Pizza'dam franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

Pizza’dam biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Pizza’dam centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Pizza’dam ondersteuning omrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.
Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Pizza’dam ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun vestiging en gasten.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Pizza’dam?

Spreekt het concept jou aan en is het hebben van een eigen Pizza’dam jouw ambitie? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure hieronder aan voor meer informatie.

Ben jij gek op pizza en droom jij van jouw eigen pizzeria?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!