Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

PLUS

retail, supermarkt, franchise

Franchiseformule PLUS is een sterk merk, met sterke waarden. Een eigen uitgesproken karakter in supermarktland. Een plek waar de klant zich thuis voelt en toch prettig verrast wordt. PLUS staat middenin de maatschappij, of dat nu in een grote stad, of in een klein dorp is.

De PLUS supermarkt

PLUS is het coöperatieve huis voor zelfstandige supermarktondernemers en de supermarktorganisatie met een missie. De PLUS supermarktondernemers willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden de 218 PLUS ondernemers zich met hun 255 supermarkten in een uiterst competitieve markt. Een uitgekiend assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, een uitstekende winkellocatie en een voor de klant optimale winkelervaring zijn de vier kwaliteitsprincipes waarom het gaat. En dat alles tegen een goede prijs.

De unieke franchiseformule PLUS

Uniek bij PLUS is het opleidingstraject voor aspirant ondernemers, de PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding. Tijdens de opleiding word je voorbereid op alle aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken. Je komt in dienst bij PLUS Retail en volgt een opleiding (maximaal anderhalf jaar) op post hbo-niveau. Aan de hand van theorie en praktijkopdrachten en een stage bij een door PLUS geselecteerde PLUS ondernemer word je helemaal klaar gestoomd voor het ondernemerschap bij PLUS.

Centraal in de opleiding staat het ontwikkelen van kennis (resultaatgebieden), kunde (competentievelden) en stijl (leiderschap). Gedurende de opleiding komen de onderwerpen strategisch management, commercieel management, financieel management en operationeel management aan bod.

Franchise ondersteuning vanuit PLUS

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. PLUS biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt PLUS centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van PLUS ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. PLUS ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Heb je ervaring als afdelingsmanager en/of (assistent-)bedrijfsleider in de supermarkt? Ben je ondernemend, analytisch, besluitvaardig, klant- en resultaatgericht? Heb jij hbo-niveau en heb je de ambitie om PLUS ondernemer te worden? Vraag dan het informatiepakket aan.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden om te starten met de PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!