Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Potaé

horeca, ontbijt, lunch, dinner

Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Dat is wat Potaé (King Kumpir) betreft, de nieuwe keuken. Potaé serveert heerlijke kumpir, een extra grote, in de oven gepofte aardappel. Samen met een royale topping van groenten, salades en speciale sauzen naar eigen recept.

Uniek concept

Het Turkse gerecht kumpir is een uniek product en door Potaé geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De gasten bij Potaé kunnen altijd kiezen, met vlees of vis. Maar soms gewoon ook een dagje vegetarisch of vegan. Dat is gezond en beter voor de wereld! Je kiest je eigen toppings en ziet live dat het op ambachtelijke wijze voor je wordt bereid. In basis is de kumpir vegetarisch en sluit hierbij aan bij een grote groep Nederlanders die steeds vaker bewust kiezen voor een dag zonder vlees, vis of kip. Voor niet-vegetariërs zijn er ook voldoende keuzes.

Puur natuur

Potaé bezuinigt niet op de ingrediënten en gebruikt altijd verse en lokale producten. Elke ochtend worden de verse ingrediënten uitgezocht en geleverd bij de vestigingen. Er worden geen kleur- en smaakstoffen gebruikt. Alleen het beste is goed genoeg.

Potaé als franchiseformule

Als ondernemer bij Potaé ben je in de eerste plaats fan van de kumpir. Je bent een echte food-fanatiekeling en gelooft dat gezond en verantwoord eten de toekomst is. Potaé wil groot worden in Nederland en daarom is passie het allerbelangrijkste startpunt.

Het concept, de processen en werkwijzen zijn uitgewerkt, getest en gefinetuned op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Potaé heeft een solide franchise-concept neergezet. Voordat je start, maar ook daarna, ontvang je hands-on ondersteuning. Zij kijken naar jouw locatie, wat de doelgroepen zijn, welke lokale mogelijkheden er liggen en hoe ze hier beste op in kunnen spelen. Samen met gepassioneerde franchisenemers willen zij in elke grote stad een Potaé vestigingen openen om hiermee de kumpir op de Nederlandse kaart te zetten!

Jouw eigen Potaé vestiging openen?

Spreekt het concept van Potaé jou aan wil jij een eigen Potaé vestiging openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij een eigen Potaé starten?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Potaé.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!