Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Potaé (King Kumpir)

horeca, ontbijt, lunch, dinner

Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Dat is volgens Potaé - The Kumpir Company - de nieuwe keuken. Potaé serveert heerlijke kumpir: een extra grote, in de oven gepofte aardappel, gevuld met royale toppings van groenten, salades en speciale sauzen naar eigen recept.

Voorheen King Kumpir

Potaé is ontstaan vanuit het familiebedrijf King Kumpir dat in 2004 is opgericht in Amsterdam. King Kumpir heeft in de afgelopen jaren vele mensen blij gemaakt met hun bekende gerecht: Kumpir. In 2017 is King Kumpir gestart met franchise. Sinds 2020 exploiteert King Kumpir onder het vernieuwde concept Potaé.

Potaé heeft momenteel vijf vestigingen, waarvan twee in Amsterdam, twee in Rotterdam en één in Utrecht. Momenteel ondergaan de vestigingen een rebranding en krijgen de vestigingen de look & feel van het vernieuwde concept Potaé.

Over de Potaé franchiseformule

Het Turkse gerecht kumpir is een uniek product en door Potaé (voorheen King Kumpir) in 2004 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De gasten bij Potaé kunnen altijd kiezen tussen vlees, vis, vegetarisch of vegan. Dat is gezond en beter voor de wereld! Je kiest je eigen toppings en ziet live dat het op ambachtelijke wijze voor je wordt bereid. In de basis is kumpir vegetarisch.

De gerechten van Potaé worden enkel bereid met de meest verse en lokale producten. Elke ochtend worden de verse ingrediënten uitgezocht en geleverd bij de vestigingen. Daarnaast worden er geen kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Doordat de meeste gerechten in de basis vegetarisch zijn, speelt het concept in op een grote groep Nederlanders die steeds vaker gaan voor vegetarische opties. Door de diversiteit aan toppings, salades en sauzen is er echter voor ieder wat wils: vlees, vis, vegetarisch of vegan.

Potaé als franchisegever

Potaé heeft een solide franchise-concept neergezet. Het concept, de processen en werkwijzen zijn uitgewerkt, getest en gefinetuned op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Je ontvangt hands-on ondersteuning tijdens het gehele traject. Potaé ondersteunt je bij het vinden van een geschikte locatie, welke doelgroepen hierbij horen, welke lokale mogelijkheden er zijn en hoe jullie hier beste op in kunnen spelen.

De ambitie van Potaé is om samen met gepassioneerde franchisenemers in elke grote stad een Potaé vestigingen te openen en hiermee het gerecht kumpir op de Nederlandse kaart te zetten!

Jouw eigen Potaé vestiging openen?

Groei mee met Potaé! Momenteel biedt Potaé mooie franchisekansen in Almere en Den Haag. In deze steden kan jij al op korte termijn je eigen succesvolle zaak runnen. Potaé staat ook open voor mogelijkheden in andere steden. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Word franchisenemer bij Potaé!

Ontdek hoe jij je eigen Potaé-franchise kunt starten! Vraag hier de franchisebrochure aan.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!