Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Sandwich België Franchise

belgië, mode, retail

Dit is Sandwich. Een modern merk met een eigenzinnige twist waar details belangrijk zijn. Sandwich heeft een uitgesproken eigen stijl, die in 1981 is ontstaan en sindsdien blijft evolueren. Wereldwijd wordt het verkocht in 70 Sandwich Stores en 1500 verkooppunten.

Sandwich het bedrijf
Sandwich is een onderdeel van de Veldhovengroup, een internationaal modebedrijf met een hoofdkantoor in Amsterdam. Zo staat samenwerken met passie, plezier en professionaliteit hoog in het vaandel bij de VeldhovenGroup. Deze waarden staan garant voor continuïteit en lange termijn succes.

Hun uitgangspunt is nooit veranderd: zij maken kleding voor echte vrouwen. Zij maken vrouwen mooier. Authenticiteit is belangrijk. Zij zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in wat ze dragen. Dat gevoel gaat verder dan een nieuwe garderobe. Ze willen vrouwen laten stralen, overal en altijd. En dat kunnen ze alleen maar samendoen.

Concept van franchisen
Sandwich kiest bewust voor franchise. Dit betekent dat ze nauw samenwerken met ondernemers; zo combineren ze de sterkste eigenschappen van het merk met lokaal ondernemerschap. Sandwich stelt een compleet concept ter beschikking. De franchisegever biedt de franchisenemer uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Zij werken met een full-serviceformule.

Als franchisenemer profiteer je van de voordelen van een professioneel en sterk merk; Sandwich regelt de huisstijl, de centrale website en de social media van het merk voor je. Als franchisenemer krijg je toegang tot het unieke Sandwich assortiment, beproefde werkwijzen, centrale inkooppartners en geavanceerde automatiseringssystemen. Natuurlijk kun je ook tijdens de opstartfase op hun rekenen. Zo helpen zij je graag met het zoeken naar een geschikte locatie én met de inrichting daarvan. Dankzij zoveel professionele ondersteuning heb je alle tijd voor het managen van je eigen winkel en het opbouwen van een vaste klantenkring.

Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen en wil je profiteren van de voordelen van een professioneel en sterk merk? Aarzel niet en vraag vrijblijvend franchisebrochure aan.

Ook in Nederland is Sandwich op zoek naar franchisenemers. Klik op onderstaande link om meer informatie te lezen over de franchiseformule Sandwich in Nederland.
Sandwich Franchise

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
Sandwich zoekt enthousiaste franchisenemers die affiniteit hebben met mode.

Zo heb je oog voor detail en beschik je over een resultaatgerichte instelling. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring in de Retail.
Vraag nu vrijblijvend het informatiepakket aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!