Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Satebar

horeca, sate, dinner, lunch, to-go

De Satebar franchise biedt haar gasten goede, lekkere en betaalbare Indonesische gerechten aan.

Naast de bekende satés staan er ook veel andere gerechten op de kaart. Er is keuze uit verschillende vlees-, groente- en rijstgerechten uit de befaamde Indonesische keuken. De gast kan kiezen voor een gerecht van de kaart, maar kan ook zelf een complete maaltijd samenstellen.

Bij Satebar hangt alles af van de wensen en behoeften van de gast. Zo maakt het concept uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en duurzaam vlees. Ook zijn de vestigingen van Satebar afgestemd op deze wensen en behoeften. Het concept bestaat uit drie unieke formules, met ieder hun eigen karakter. Zo kan de gast terecht in het moderne Satebar Restaurant, de snelle Satebar Express en de Satebar To Go, gericht op gemak. Even snel iets eten of langer tafelen: Satebar is er het juiste adres voor!

Droom jij ook van je eigen zaak? Wil jij graag mensen blij maken met overheerlijke saté? Word franchisenemer bij Satebar!

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met je op!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!