Sijgje Franchise
dinner, lunch, horeca
Bij de franchiseformule van Proeflokaal Sijgje kunnen gasten voor een scherpe prijs een eigen 3-gangenmenu samenstellen.
De gerechten zijn zorgvuldig gekozen en er is altijd een ruime keuze. Zo heeft de gast keuze uit acht voor-, hoofd-, en nagerechten en diverse specials. Sijgje serveert naast overheerlijke authentieke gerechten ook speciale wijn- en biersoorten!
Sijgje is vernoemd naar de schoonmoeder van eigenaar Claudio Houtman: Sijgje Pietertje de Baat, een tuindersvrouw die heerlijke gerechten kon bereiden. Deze authentieke gerechten komen uiteraard terug op de menukaart, bestaande uit klassiekers uit grootmoeders tijd, zoals het stoofpotje en de vlaflip. De menukaart is Frans-Hollands en bevat diverse vlees- vis- en vegetarische gerechten die bij iedereen goed in de smaak vallen. Bij Sijgje worden alle gerechten uitsluitend met verse producten bereid in de open keuken. De inrichting van de vestigingen bestaat uit een combinatie van modern en oud. De nostalgische elementen, zoals een klassieke tv, de bekende radio’s van vroeger en veel oude foto’s vind je terug in elk restaurant. Op deze manier wil Sijgje een echt huiskamergevoel voor haar gasten creëren!
Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Sijgje biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Sijgje centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Sijgje ondersteuning omtrent financieringen, assortiment en formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je er niet bang voor te zijn dat je er alleen voor staat. Sijgje ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.