Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Sijgje

dinner, lunch, horeca

Bij de franchiseformule van Proeflokaal Sijgje kunnen gasten voor een scherpe prijs een eigen 3-gangenmenu samenstellen.

De gerechten zijn zorgvuldig gekozen en er is altijd een ruime keuze. Zo heeft de gast keuze uit acht voor-, hoofd-, en nagerechten en diverse specials. Sijgje serveert naast overheerlijke authentieke gerechten ook speciale wijn- en biersoorten!

Sijgje is vernoemd naar de schoonmoeder van eigenaar Claudio Houtman: Sijgje Pietertje de Baat, een tuindersvrouw die heerlijke gerechten kon bereiden. Deze authentieke gerechten komen uiteraard terug op de menukaart, bestaande uit klassiekers uit grootmoeders tijd, zoals het stoofpotje en de vlaflip. De menukaart is Frans-Hollands en bevat diverse vlees- vis- en vegetarische gerechten die bij iedereen goed in de smaak vallen. Bij Sijgje worden alle gerechten uitsluitend met verse producten bereid in de open keuken. De inrichting van de vestigingen bestaat uit een combinatie van modern en oud. De nostalgische elementen, zoals een klassieke tv, de bekende radio’s van vroeger en veel oude foto’s vind je terug in elk restaurant. Op deze manier wil Sijgje een echt huiskamergevoel voor haar gasten creëren!

Deel jij net als Sijgje Pietertje de Baat diezelfde passie voor authentieke gerechten? Lijkt het jou leuk om te franchisen binnen de horeca?

Zodra je je gegevens hieronder invult, ontvang je de franchisebrochure en helpen wij jou graag verder!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!